Duchy Cyrografy...

Duchy, Zjawy, Klątwy
BecikX
Początkujący

Duchy Cyrografy...

Post autor: BecikX »

Hej. Jestem tu nowym użytkownikiem, który robi coś źle. Wszystko zaczęło się od pewnego nieszczęścia potem zaczęłem się zagłębiać w te sprawy z duchami. W boga nie wierzę w duchy też. Nie uwierzę dopóki nie zobaczę. Nie miałem za sobą żadnego wywoływania lecz tylko myśli i próby bo podobno sama myśl o duchu go gniewa. Mam zamiar podpisać cyrograf wszystko gotowe tylko trzeba go podpalić, został podpisany krwią czy o niczym nie zapomniałem? Na życiu mi nie zależy więc szukam odpowiedzi jak mogę dostać stróża nawet jeżeli może to się skończyć.
Christina von Dreien
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Duchy Cyrografy...

Post autor: Arek 1973 »

Ło Boże......idę spać, tutaj na forum nikt  ci  nie pomoże, nasi  ludzie są zbyt poważni
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
robrep
Zaangażowany Infranin

Post autor: robrep »

Fajny pomysł z tym cyrografem, tylko jeszcze musisz znaleźć odpowiednie skrzyżowanie dróg, powodzenia. :D
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: danut »

BeciX - na innym forum zdemaskowałam te zapędy- dość i dosyć!Za pewno głupota ludzka nie będzie się rozprzestrzeniać. Owszem zawsze możesz podpisać cyrograf z  sektą, ona już swoim sztuczkami się Tobą zajmie. Ciesze się, ze tutaj takiej nie ma. :)
Ostatnio zmieniony ndz gru 08, 2013 5:31 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Zbyszek
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: Zbyszek »

Zaciecie masz, mi  sie podoba!!!! W duchy nie wierzysz a w cyrografy tak? To kto go przyjmie. Lepsze  od pisaniny jest wykrzywienie fizycznego zwierciadla. Siadasz na wyrku i koncentrujesz uwage na wlasnym wnetrzu. Siedzisz tak dlugo jak Budda, az zobaczysz duchowe swiaty. No wiem, ze trudniej niz pisanina, ale w duchowym rozwoju ( czarodziejstwie), to jak za starych czasow w kolejce za cukrem,  nie ma zlituj. Trzeba swoje odsiedziec.
Ostatnio zmieniony pn gru 09, 2013 8:41 am przez Zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Czakrawartin" data-cid="110501" data-time="1386578987">Danut, mówiłem ci już, że coraz bardziej lubie czytać twoje posty? :)</blockquote> Dziękuje i wzajemnie, bo ja także znam Twoje posty i są tu jednymi z najlepszych. Prawda jest taka, że ja poświeciłam kilkadziesiąt lat swojego życia na rozgryzaniu szkodliwych manipulacji panoszących się w świecie i już mniej więcej wiem jak ona działa. Także mnie cyrografami nie przestraszą :kekeke:
Mo8
Początkujący

Post autor: Mo8 »

Biedne dziecko... ;)
Awatar użytkownika
Andrzej 58
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Andrzej 58 »

Oj tam.Becik nie zna procedur składania cyrografów.Biuro podawcze mieści się pod adresem;00-666 Piekło Ul Jana Pawła II nr 666.Trzeba zjechać na poziom zerowy windą w Bazylice św,Piotra .Tam zaraz za trzecią aleją między kotłami ze smołą siedzi taki mały włochaty i kieruje w kierunku biura podawczego.Tylko uwaga często cygani.Kierunek prawidłowy wskazuje jego ogon.Tam znajduje się tunel z koleją podziemną,która dowozi petentów do jaskini administracyjnej.Trzecie okienko od wejścia jest od cyrografów.Dusz już nie przyjmują.Miejsca w piekle wyczerpały się już dawno.Za łapówkę w rodzaju dobrej gorzałki załatwić tam można wszystko.Nie wolno też zapomnieć ze sobą zabrać trzech zdjęć.Jedno do archiwum ,drugie do dokumentu poświadczającego złożenie cyrografu i trzecie do galerii ,gdzie eksponowane są twarze idiotów wierzących w siły piekielne.Z podpisywaniem krwią też już nie jest aktualne.Od czasu AIDS nie praktykuje się tego .Wystarczy nagranie z pobytu w biurze ,które potem można oglądać na You Tube.
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

Ojj,... Andrzej, Andrzej....ja bym się za "tandetę" wziłęła a nie za al. JP II 66 m 6. "Zbyszku o to chodzi hahhaha Patrz teorie Andrzeja58 - tandeta."  Swoją drogą zupełnie nie poznaję tej Kobiety. Zawsze łagodna i dobra a tu taki numer? Ja tam zawsze byłam wredna niewerbalnie i werbalnie i tak pozostanę. Ale nasza Danuś? Gdzie się podziała jej świętość?
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Katarzyna_1" data-cid="110546" data-time="1386691332">Ojj,... Andrzej, Andrzej....ja bym się za "tandetę" wziłęła a nie za al. JP II 66 m 6. "Zbyszku o to chodzi hahhaha Patrz teorie Andrzeja58 - tandeta."  Swoją drogą zupełnie nie poznaję tej Kobiety. Zawsze łagodna i dobra a tu taki numer? Ja tam zawsze byłam wredna niewerbalnie i werbalnie i tak pozostanę. Ale nasza Danuś? Gdzie się podziała jej świętość?</blockquote> A gdzie w tym brak łagodności, albo pozbawienie świętości? haha dobry numer, udowodnione tysiąckroć przekręty i brak logiczności zarówno w tym mechanicznym wgrywaniu komuś snów i obrazów, jak i z tymi na siłę wciskanymi snami, a ja mam być łagodna? tandeta :InLove:Kasiu zawsze możesz podpisać cyrograf z Andrzejem, co mnie tam do tego?
Ostatnio zmieniony wt gru 10, 2013 4:14 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”