Obserwacja UFO nad miastem Sueca w Hiszpanii - 08/09/2013
Re: Obserwacja UFO nad miastem Sueca w Hiszpanii - 08/09/2013
No, ale nie mówimy o skrajnościach tylko dużym mieście i porze dziennej i osób będących na zewnątrz nie był to poranek lecz środek dnia w dodatku z dużym festynem 

Po sprawdzeniu dziesiątek stron w internecie i obejrzeniu dostępnych materiałów video jestem pewien, że widzieliśmy coś czego nie można wytłumaczyć fiestą w Sueca. Zacząłem szukać wytłumaczenia, bo raczej byłem skłonny przypisać naszą obserwację przyczynom jak najbardziej naturalnym. To co znalazłem jednak w żaden sposób nie tłumaczy tego co widzieliśmy. Mam na myśli doskonale widoczny kształt obiektu. Widzieliśmy latający obiekt, który miał wyraźne kontury.
Lepszy okropny koniec niż okropność bez końca.
Murphy
Murphy
. <blockquote class="ipsBlockquote"> Mam na myśli doskonale widoczny kształt obiektu.</blockquote>To jest dokładnie to co mnie zbulwersowało.Opisałeś obiekt tak dokładnie że miałem wrażenie że bardzo wyrażnie go widziałeś, a potem brałeś pod uwagę że mogły to być takie wybuchy ogni jak na filmie i to mnie zbiło z tropu, ponieważ najpierw sądziłeś że obiekt dobrze widziałeś i jego wygląd nawet.Ok, cieszę się że wziąłeś to wszystko pod uwagę i wybuchy ogni jak na filmie nie są wg. Ciebie tym samym co widziałeś.
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Arek 1973" data-cid="108395" data-time="1382223918">Opisałeś obiekt tak dokładnie że miałem wrażenie że bardzo wyrażnie go widziałeś, a potem brałeś pod uwagę że mogły to być takie wybuchy ogni jak na filmie i to mnie zbiło z tropu, ponieważ najpierw sądziłeś że obiekt dobrze widziałeś i jego wygląd nawet.</blockquote>Widzieliśmy materialny obiekt. Brałem pod uwagę wszystkie możliwości żeby sprawdzić czy nie mógł być to sterowiec czy coś podobnego. Sprawdzjąc w internecie znalazłem informacje, że o tej godzinie był zaplanowany pokaz ogni sztucznych. Stąd moje wątpliwości, niemniej jednak:1. Obiekt nie zmieniał kształtu.2. Obiekt błyskał zawsze w tym samym miejscu. Na spodzie kopułki, którą było doskonale widać.Jedynym faktem, który świadczy o niematerialności obiektu jest jego pojawianie się w momencie błysku i znikanie. Jeśli jednak miałaby to być chmuta dymu, to czemu widzieliśmy ciągle ten sam kształt, i w dodatku dość wyraźnie?
Murphy
Murphy
Tak(!). Myślę jednak, że bardziej prawdopodobne jest, że mimo wszystko daliśmy się zwieść efektom pokazu. Jak by nie patrzeć jest to wytłumaczenie naszej obsewacji.
Ostatnio zmieniony pn gru 23, 2013 9:54 pm przez artemius, łącznie zmieniany 1 raz.
Murphy
Murphy