Kontrola umysłu a wykorzystywanie potęgi umysłu

Siła naszego umysłu, czyli telekineza, lewitacja etc.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Kontrola umysłu a wykorzystywanie potęgi umysłu

Post autor: danut »

Gotowy scenariusz a nawet wygląda mi na jakąś nową akcję "przebudźcie się! :Please:  Ciekawi mnie tylko to, dlaczego ludzie głoszący te teorie są  tak specjalnie do mnie wrogo nastawieni, czy ja za dużo piszę o możliwościach naturalnych naszych świadomości..??
Ostatnio zmieniony pt gru 27, 2013 11:26 am przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Ponadto jak to się ma - podane linki a Wasze relacje?Szkodliwy wpływ mikrofali, radarów, nadawania satelitarnego, telefonów komórkowych, HARP, pól elektromagnetycznych, substancji chemicznych jest ogólnie znany, podobnie jak to, że przyszło nam żyć z naszym naturalnym odbiornikiem sygnałów jakim jest nie tylko mózg, ale także każda żywa komórka-  w tym przeładowanym systemie informacyjnym i być na niego narażeni wszyscy.. W takim zagęszczaniu sygnałów nie trudno o zaburzenia umysłowe, pogubienie się w przejmowaniu odpowiednich bodźców, zaburzenia, choroby, złe funkcjonowanie organizmów, ale za tym idzie, potwierdzenie, że nie wszyscy potrafią się w nim odnaleźć.
Awatar użytkownika
blokowan
Infrzak

Post autor: blokowan »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Czakrawartin" data-cid="111103" data-time="1388136897">Robrep - ja wiem, czemu ta historyjka spotyka się z takim nastawieniem. Po prostu chłopak ma gotowy scenariusz i nie dopuszcza do siebie innych możliwości.</blockquote>Jak zwykle wymysły, cuda na kiju, ale brak odniesienia do cytowanych historycznych faktów. Nie wierzysz w nic co potwierdzało by to o czym od początku Tutaj piszę, to snujesz hipotezy, Ja się pytam, po co ?. Nie ma innej możliwości tylko Prawda, a na Czym Ty opierasz swoje domysły ? <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="danut" data-cid="111104" data-time="1388143464">Gotowy scenariusz a nawet wygląda mi na jakąś nową akcję "przebudźcie się! :Please:  Ciekawi mnie tylko to, dlaczego ludzie głoszący te teorie są  tak specjalnie do mnie wrogo nastawieni, czy ja za dużo piszę o możliwościach naturalnych naszych świadomości..??</blockquote>chyba najwyższa pora byś zaczęła myśleć o czym tutaj w ogóle piszesz, jak zwodzisz, unikasz argumentowanej rozmowy, ja wiem o czym piszę ale Ty musisz mi i innym udowodnić że wiesz lepiej pisząc jakieś bzdury, mieszasz wszystko z wszystkim, nie kończysz jednej myśli zaczynasz kolejną.. zdecyduj się..  Odstaw "normalność" zacznij myśleć, proszę Cię, pisz na temat, bo nie mam już cierpliwości do Ciebie odpisywać.To o czym piszesz to materiał na zupełnie inny temat, piszesz o zewnętrznych przypadkowych wpływach urzadzeń, a ja o celowym wpływie implantów na kontrolowanie umysłu. Wczytaj się spróbuj zrozumieć, zostaw w spokoju samokontrolę, teoretyzujesz cały czas, na nikim nie udowodniono że, jak piszesz: <blockquote class="ipsBlockquote">W takim zagęszczaniu sygnałów nie trudno o zaburzenia umysłowe, pogubienie się w przejmowaniu odpowiednich bodźców, zaburzenia, choroby, złe funkcjonowanie organizmów, ale za tym idzie, potwierdzenie[ external image ], że nie wszyscy potrafią się w nim odnaleźć.</blockquote>przecież to nonsens jest, owszem mają wpływ na umysł, ale jak mizerny w porównaniu do tego co zalinkowałem w wpisie 62, czyli celowego działania.Nie atakuje Cię, ale hamuj swoje teoretyzowanie bo Ty nic nie wiesz o tym co piszę a stwarzasz pozory jakby to co mnie spotyka to statystyka, jakbym nie wiedział o czym piszę.. szanujmy się. Nie zaprzeczaj mi pisząc takie bzdury nie na temat, bo traktuję to jak prowokacje, nie wiesz co Mi robią, najwyraźniej nie akceptujesz o czym pisałem od początku, a dużo wiem co Oni robią więc nie masz żadnego odniesienia, może Cię to wciąż bawi.
Don't Gain the World, and lose Your soul,
Wisdom is better, than silver or gold.
Bob Marley
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Teoretyzowanie? aha.. Jak widać to Ty nie podałeś nam żadnych, ale to żadnych dowodów na swoje czipy mające Tobą sterować.. Kto Ci je wszczepił, kiedy, w jakim celu, kto szpieguje, kto kieruje tym procesem i w jaki sposób? Zbyszek zadał Ci pytanie też- co konkretnie i kiedy zachodzi, a Ty wyszukujesz pasujących Ci linków w odpowiedzi.
robrep
Zaangażowany Infranin

Post autor: robrep »

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="blokowan" data-cid="111117" data-time="1388156698">Jak zwykle wymysły, cuda na kiju, ale brak odniesienia do cytowanych historycznych faktów. Nie wierzysz w nic co potwierdzało by to o czym od początku Tutaj piszę, to snujesz hipotezy, Ja się pytam, po co ?. Nie ma innej możliwości tylko Prawda, a na Czym Ty opierasz swoje domysły </blockquote>Jak na razie to Ty nie piszesz nic konkretnego. Unikasz odpowiedzi na pytania. Stwierdziłeś że masz chip i tyle, wszyscy mają już w to wierzyć. Cała historia kompletnie się nie klei. Kto nie wierzy jest be i nic nie rozumie w Twoim mniemaniu.
Awatar użytkownika
blokowan
Infrzak

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="danut" data-cid="111119" data-time="1388157134">Teoretyzowanie? aha.. Jak widać to Ty nie podałeś nam żadnych, ale to żadnych dowodów na swoje czipy mające Tobą sterować.. Kto Ci je wszczepił, kiedy, w jakim celu, kto szpieguje, kto kieruje tym procesem i w jaki sposób? Zbyszek zadał Ci pytanie też- co konkretnie i kiedy zachodzi, a Ty wyszukujesz pasujących Ci linków w odpowiedzi.</blockquote>Ludzie wszczepili, po 12.stycznia, by mnie sterować bo jestem dla "nich" lub kogoś ponad nimi "niebezpieczny", ktos za takiego mnie uznał. Ludzie tym kierują, zdalnie, myślami z użyciem implantów, słyszą, rozumieją moje myśli,słyszą moją mowę myślami, byłem programowany w hipnozie początkowo podczas snu nagrania mi odtwarzali by być posłuszny na werbalne polecenia.Masz fakty. W jakiej formie dowody Cię zadowolą, dla mnie wystarczające były by przypadki z całego kraju, lub chociażby osoby z tego linku oraz osób które tam komentują. zrozumiesz coś z tego ? czy dalej nie ma dowodów ?  <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="robrep" data-cid="111122" data-time="1388159840">Jak na razie to Ty nie piszesz nic konkretnego. Unikasz odpowiedzi na pytania. Stwierdziłeś że masz chip i tyle, wszyscy mają już w to wierzyć. Cała historia kompletnie się nie klei. Kto nie wierzy jest be i nic nie rozumie w Twoim mniemaniu.</blockquote> A właśnie że cały czas pisze SAME konkrety, zaprzeczasz temu co zostało przeze mnie już napisane.  A ty wciąż uważasz że możesz pisać za Wszystkich zamiast w swoim imieniu ? Tego co ty myślisz niech inni ocenią, ile razy można w ten sam sposób przemawiać do rozsądku.
Bob Marley
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Nie, nie zrozumiem z tego nic, oprócz powtarzania w kółko- oni mi to robią i na tym koniec, nie widzę, tak samo jak i w Twoich postach żadnych konkretów.
Awatar użytkownika
blokowan
Infrzak

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="danut" data-cid="111127" data-time="1388165273">Nie, nie zrozumiem z tego nic, oprócz powtarzania w kółko- oni mi to robią i na tym koniec, nie widzę, tak samo jak i w Twoich postach żadnych konkretów.</blockquote>To zakończ dyskusje w tym miejscu, nie pisze tego tylko dla Ciebie. Nie rozumiesz, nie łączysz wszystkich faktów, nie dla Ciebie ten temat. Zarzucasz mi przebudzenie, ale pamięć masz bardzo krótką.. ciągle bym to samo pisał, ale i tak nic nie zrozumiesz.. nie chcesz przejść na wyższy etap, stoisz w miejscu i liczysz że za Ciebie będę Cię uświadamiał. Poczytaj na spokojnie co się dzieje na świecie w którym też jest kraj taki jak Polska.Strasznie trudny człowiek z Ciebie, czytałaś w ogóle zalinkowanego Bloga ? czy od razu wiedziałaś że nic nie rozumiesz, nabijasz posty ?
Bob Marley
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Aha, nabijam posty tłumaczeniem co zachodzi w rzeczywistości i jak działa wzmożony jej odbiór, a co tworzy umysł nieprzystosowany do odbioru innych niż zmysłowe bodźców. :InLove:  Strasznie trudny ze mnie typ i nie taki łatwy do sterowania.
Awatar użytkownika
blokowan
Infrzak

Nie akceptujesz tego wszystkiego co składa się na kontrolę umysłu. Tylko tyle! zauważ że ja tylko o tym piszę, nie atakuję Ciebie tylko to o czym piszesz. Jeśli to o czym pisze jest dla Ciebie rzeczywistością to gdzie jest normalność ? Czemu to przez co przechodzę nie pozwala Ci choć na moment zastanowić się.. jeśli On ma rację, co jeśli Na prawdę ma rację.. TY nie myślisz w ten sposób, chcesz żeby wszyscy w moim temacie myśleli jak ignoranci, cierpię ale to przecież rzeczywistość.. się nie dostroiłem.. chyba do tego procederu nie mogę się dostroić, sługusów wciąż nie rozumiem jak mogą w ten sposób ze mną postępować, czemu nawet anonimowo na forum nie mogą pisac prawdy jak jest, tylko zaprzeczacie pod byle pretekstem. Jak byś się czuła na mim miejscu wiedząc to co ja wiem, piszę, a ja bym w ten sposób Cię zwodził że nic nie rozumiem ale wszystkiemu zaprzeczam. ? Potrafisz pomyśleć jak ja się mogę czuć ?
Bob Marley
ODPOWIEDZ

Wróć do „POTĘGA UMYSŁU”