<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Czakrawartin" data-cid="111175" data-time="1388235079">Sorry, musicie paprać każdy temat tymi swoimi gadkami nie wiadomo o czym?? To było fajne i inspirujące jak był w jednym miejscu, ale teraz to widzę, że wszystko pasuje do waszej wielkiej teorii. Weźcie trochę na wstrzymanie bo to śmierdzi już jakąś sektą.</blockquote>jaka sekta w sekcie wszyscy są zgodni ...i wyznają jeden "słuszny" pogląd tu jest sejm z komisją śledczą w jednym

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Andrzej 58" data-cid="111171" data-time="1388231470">Nie trzeba Lilithko.Był czas ,że to on ścigał mnie po różnych tematach.Teraz Jest odwrotnie.Jak nie wierzysz ,to wejdź do tematu o innych rzeczywistościach i jakieś dwa tysiące postów wcześniej znajdziesz identyczne wpisy soudaka jak te ,które pisze nasz kolega obcy.Słowo w słowo.Wtedy slodado wmawiał Danusi ,że nie wie kim jest.Mi sugerował to samo.To mu odpowiedziałem kogo planuje zrobić z Danusi.Odpowiedzi nie było do dziś.Wtedy Sandra napisała coś mniej więcej takiego - ,że zazdrości Danusi ,że taka walka się o nią toczy.Tak,to walka nie o mnie a o Danusię.Ona sama nie wie dlaczego takie draki.Wie ,że spotykały ją w życiu dziwne zdarzenia i ktoś się koło niej kręcił.Wyciągnęła wnioski.Wszystkie próby naprowadzenia jej na inne tory myślenia niż te spowodowane przez manipulatorów ,kończą się tak samo.Wszyscy jesteśmy kłamcami a jej główny wróg to do rany przyłóż.</blockquote>walka o Danusię ...matko brzmi groźnie ...czy to się zakończy pod Troją

...to może wyjaw nam Andrzeju ..skąd ta walka i dlaczego ...poza ..tym potencjalny soudak ...zdaje się zajął się ufo...a nie przeciąganiem Danusi na swoją mroczną stronę ...ja się chyba już pogubiłam ..chociaż nie zawsze byłam w tym wszystkim pogubiona ...