Demoniczne opętanie Ammonsów
Demoniczne opętanie Ammonsów
<div>O tej dziwacznej sprawie z Indiany mówi cała Ameryka. Latoya Ammons twierdzi, że jej rodzina padła ofiarą złych mocy. Sąd odebrał jej dzieci, po tym jak w opętańczym transie trafiły do szpitala. Świadkami niewytłumaczalnych zjawisk w ich otoczeniu miał być personel medyczny, policjanci i kuratorka. "Przeżyłam to" - mówi Ammons i zapowiada walkę o prawdę, niezależnie od tego, jak dziwnie ona brzmi.</div><div> </div><div>Czytaj całość na Onet - Strefa Tajemnic...</div>
Odwiedź witrynę Nieznanego Świata (nieznanyswiat.pl) oraz Księgarni NŚ (nieznany.pl)
Re: Demoniczne opętanie Ammonsów
wiarygodni świadkowie. Tylko jakoś nikt tego nie nagrał. Większych odpałów jak ci nakręceni po "bath salts" pewnie nie miała. Naćpała się może czymś albo jej odbiło, a teraz się wymyśla żeby nie odebrali dzieci. Przynajmniej sąd popatrzył trzeźwo na jaj pieprzenie i odebrał jej dzieci zanim poderżnęła im gardła żeby potem powiedzieć, że to demony jej kazały.
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
Tak mi sie przypomniało co do tych dużych much.Dużych kilka lat temu uczyłam sie angielskiego. W pewnym momencie podchodzi lektor i mówi, że z moich włosów wychodzą pająki. Złapałam się za głowę i coś tam rozgniotłam, sądząc, ze to sugestia i żart. :DPo niedługim czasie stojąc na przystanku autobusowym róg Książęcej i Rozbrat jakieś młode panienki gadały: zobacz tej pani z włosów wychodzą wielkie komary i uciekły dalej. Fakt faktem, że widziałam te wielkie komary koło mnie.Nawiedzenie? Może i tak było. 

"Balbus melius balbi verba cognoscit"
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
Wczoraj niespodziewanie do domu mojej mamy przyszedł ksiądz "po kolędzie".Kilka lat nie było u nas księdza bo mam sobie nie życzyła.Zdaje się, że ten ksiądz to uczeń jednego ze zdolniejszych egzorcystów z tutejszej parafii. To może te pająki spod drewnianego sufitu w końcu uda się mi wytępić.
:)Może egzorcyzmy to i prymitywna psychoterapia, ale podobno do tego parafialnego księdza są zapisy, więc pewnie potrafi skutecznie pomóc.

Dziwi mnie to że nikt nie pokusił się na zbadanie fenomenu, albo może nie mieli pozwolenia?. Wnioskuję że ten poltergeist miał na fokusie ten dom , a nie domowników bo nie pisano nic żeby on się razem z nimi przeprowadził na nowe miejsce. <blockquote class="ipsBlockquote">Bo u nas ludzie boją się i wstydzą iść do psychologa. Wolą też wierzyć, że np. zmora to też demon...</blockquote>Czakrawartin, myślisz że tak nadak jest? (ja nie wiem, może masz na myśli tych już całkiem starych?)
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
-
- Początkujący
No to będzie "show" bo własnie wypłynęła informacja, że Zak Bagans z Ghost Adventures kupił dom Ammons'ów za 30.000 dolarów.Co zamierza? Zamieszkać tam i nagrywać wszystko co się wydarzy.Pewnie za jakiś czas doczekamy się też odcinka Ghost Adventures w tym domu. A ogólnie to będzie "maszynka" do robienia pieniędzy poprzez zloty łowców duchów, badania paranormalne etc etc.
Cóżż, kościół nadal ma swoje wpływy, szczególnie na strasze społeczeństwo, ale myślę że młodsi nie są już tak zachukani i ulegli przed krzyczącym proboszczem z ambony. <blockquote class="ipsBlockquote">. Może to przez indiańską magię i gniew przodków pierwotnych Amerykanów?</blockquote>Może właśnie dlatego
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
"Może to przez indiańską magię i gniew przodków pierwotnych Amerykanów???" Bardzo możliwe. Współcześnie KrK często mówi się o "grzechach pokoleniowych" i sposobach na uwolnienie się od nich. Czyżby
o uwolnienie się od "klątwy"?
o uwolnienie się od "klątwy"?