Prawda o Meierze
Re: Prawda o Meierze
Myślałem, że zapomniałeś, bo kamień filozoficzny to mit. Poza tym pierwiastki nie przechodzą samoistnie jedne w drugie. Jednak to już dyskusja na inny temat.
Lepszy okropny koniec niż okropność bez końca.
Murphy
Murphy
-
- Infrańczyk
- Kontakt:
Czu ja napisałem samoistnie? Jeśli znasz badania Hudsona nad rodem to powinieneś wiedzieć, jak rodził się i znikał rod w próbce...... Zaś jeśli chodzi o mity to różnie z nimi bywa, znasz mit o Prometeuszu?
Ostatnio zmieniony pt lut 21, 2014 7:46 pm przez Ciekawski Jasiu, łącznie zmieniany 1 raz.
David Hudson był farmerem z Arizony i nic mi nie wiadomo o prowadzonych przez niego badaniach nad rodem. Wiem, że podobno znalazl jakiś biały minerał, który nazwał proszkiem białego złota. Do dzisiaj do kupienia w dobrych sklepach, bo pomaga na wszystko, w jego reklamach można przeczytać, że:
Hudson po latach badań nad rzekomo odkrytym minerałem ogłosił że:
Jak dla mnie to stek bzdur, chociaż z tym wchodzeniem to może i prawda.Przywraca młodość i witalność.
Budzi się trzecie oko.
Otwiera okno do następnego wymiaru.
Umożliwia szybkie jak błyskawica wyrażanie myśli.
Podnosi zasłonę ostatnich form życia.
Umożliwia unoszenie się.
Umożliwia wchodzenie.

cytat za http://www.vismaya-maitreya.pl/zmiany_w_dna_bialy_proszek_zlota.html Więc raczej był znawcą świetlistych energii, a nie naukowcem czy też badaczem pierwiastków.... jest to wspaniały minerał bardzo pomocny w leczeniu uszkodzonego DNA człowieka. Jest doskonałym transmiterem wysokiej świetlistej energii w układzie nerwowym...
Nie, napisałeś "łatwo". Przepraszm za nadinterpretację, przeczytałem samoistnie, bo napisałeś też:Czu ja napisałem samoistnie?
Jeśli nie następowały w badanym materiale reakcje nuklearne (a z pewnością nie) to raczej nie mogło tak się zdarzyć. Proponuję zakończyć dyskusję na ten temat w tym wątku, bo słabo wiąże się z prawdą o Meierze. Można założyć nowy temat o właściwościach ORME i tam podyskutować.Vogel mógł brać do analizy jedno a wychodziło mu drugie...

Ostatnio zmieniony pt lut 21, 2014 8:25 pm przez artemius, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepszy okropny koniec niż okropność bez końca.
Murphy
Murphy
-
- Infrańczyk
- Kontakt:
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="artemius" data-cid="112604" data-time="1393013250">David Hudson był farmerem z Arizony i nic mi nie wiadomo o prowadzonych przez niego badaniach nad rodem. Wiem, że podobno znalazl jakiś biały minerał, który nazwał proszkiem białego złota. Do dzisiaj do kupienia w dobrych sklepach, bo pomaga na wszystko, w jego reklamach można przeczytać, że: </blockquote> David Hudson był farmerem ale nie jakimś tam tępym typem, tylko był chemikiem i świetnym inżynierem. To że nie wiesz o jego badaniach nad rodem, to znaczyć może tylko, że nie zapoznałeś się z jego badaniami bo link jaki podałeś nie jest jego wykładem a jedynie bardzo skąpym oprocowaniem odnośnie jego patentu. ORME to pikuś w porównaniu z tym nad czym naprawdę pracował Hudson i co go fascynowało. Hudson, dobrze wiedział, że w temacie siedzi wojsko bo kontaktował się z ludźmi z wojska o czym mówi w swoim wykładzie. Dobrze wiedział co może ujawnić a co nie, żeby nie narazić się na szykany lub utratę życia. Temat Meiera ewidentnie łączy się z badaniami Hudsona gdyż Meier przekazał próbkę do analizy gdzie analiza spektrometryczna nie wykazała nic poza srebrem i miedzią a analiza chemiczna wykazała dużo więcej pierwiastków. Dokładnie jak to miało miejsce z próbką Hudsona, gdzie dopiero wybudowany przez niego spektrometr zaczął pokazywać pierwiastki z jakich składa się jego próbka...... Jeśli ktoś nie widzi związku to może temat odrzucić ale moim zdaniem temty są ze soba bardzo ściśle związane. Metal o strukturze kryształu to nie stal garncarska a zadziwiająca czystości stopu, to nie jakaś tam powszechność. Meier nie wziął sobie tego z d....y że tak brzydko się wyrażę. Chociarz jego zdjęcia i relacje budzą zastrzeżenia to próbka jednak jeset "kosmiczna".
A w międzyczasie Plejadanie znaleźli sobie nowego kontaktowca na Ukrainie. Jest nim nie kto inny tylko Valeria Lukyanova "żywa Barbie" : https://www.youtube.com/watch?v=xoKwbbnlxi0