<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="danut" data-cid="119172" data-time="1419790524">obcy 42 - Są tam i moje o to pytania "Co sprawiło?

- "Czy to moje bezwiedne wołanie o pomoc" i odzew aż z tej głębszej rzeczywistości, dzięki takim wartościom, które powodują usłyszenie go. Czy poprzez wstrząs spowodowany przykrymi osobistymi doświadczeniami( tak o nich nie napisałam w książce), pragnieniami z całego serca i poprzez dobre intencje próbą nimi odwrócenia sytuacji, jakie tu na mnie oddziaływały. Zbyszek wyżej napisał ważną rzecz "We wszystkich swoich częściach jest się częściowo świadomym", ja dopiszę, że przez połączenie się ich działamy, skupiamy się w całość prawdziwą. I tak to zachodzi, dzięki niej. Dlaczego teraz nie mam takich doświadczeń? A czemu mówić hop skoro się nie skacze?

Dziękuję Bogu za stabilność, ale czuję też i wiem, że w razie takiej potrzeby reszta nade mną czuwa.

</blockquote>Niestety nie zadowala mnie Twoja odpowiedź.Bardzo wiele osób ma duzo traumatycznych doświadczeń, jest ich ogromna ilość.Osoby te wołają o pomoc i ..... nie mają tego typu doświadczeń.To nie to danut.Myślę, ze dalej nie wiesz i nie rozumiesz sensu swoich doswiadczeń. Ponadto, czy to nie dziwne, ze doswiadczenia swoje miałaś do momentu operacji ?Jedno z wyjaśnień to takie, że chorowałaś, najpierw była to choroba nie zauważalna dla Ciebie, ani dla Twojego otoczenia, a potem ona dawała się bardziej Ci we znaki....Zakończyło to się operacją i.... jak ręką odjał.Myślę, ze te zaburzenia były spowodowane chorobą, a gdy wyzdrowiałaś one znikły.