Powiem Wam, że jest to bardzo ciekawy temat i taki na który tu wypisałam dużo postów już. Nehretete nie popieram tego, ze próbowałeś to robić, cieszy mnie że nie miałeś rezultatów. Messing to wysokiej klasy hipnotyzer i manipulator, szkolony u Stalina

kim tu się zachwycać?

Zbyszku tak lepiej się wyszkolić w słyszeniu tych podszeptów słanych do nas, bardzo często mogących nam skutecznie zaszkodzić, a my nie wiemy nawet kiedy i jak i dzięki komu tak się dzieje. "gdy sie spotka osobe ktora slyszy skierowane do niej takie polecenia, wtedy lepiej zmykać co sil w nogach"

= Tak jest w młodości ich nie słyszałam, nie umiałam rozpoznać. Byłam zbyt ufna do ludzi i nei mieściło mi się w głowie, ze z pozoru tacy jak ja mogą dokonywać rzeczy o których mi się nawet nie śniło, strasznych rzeczy po zmienianie jak wspomniany Messing innym sposobu widzenia ( bez przyrównań, autentycznego widzenia). Dziś wyłapuję dość szybko takie sprawy i masz rację lepiej niech spekulanci/ manipulatorzy szybko odstępują bo moje odparcie słanych mi złych intencji może spowodować u nich kłopoty często dwa razy silniejsze. Ja "słysz" a nawet mam wizję co gdzie kiedy kto próbuje i jak na mnie oddziaływać

. Mocno się z tego cieszę.