Nowy Serwis, nowe Forum 2008 uwagi techniczne
Re: Nowy Serwis, nowe Forum 2008 uwagi techniczne
[quote name='Reser' post='18049' date='Jan 5 2008, 01:27 PM']Jedyne co mi się nie podoba to brak informacji o nieprzeczytanych postach i tematach od ostatniej wizyty w poszczególnych forach...[/quote]
Oj to bardzo wadzi... trzeba wszędzie lookać by się dowiedzieć czy ktoś coś napisał..
Oj to bardzo wadzi... trzeba wszędzie lookać by się dowiedzieć czy ktoś coś napisał..
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Nie trzeba, informacja o postach znajduje się na górze. Obok nawigacji i powitania. Wystarczy poszukać
Po kliknięciu wyświetlą się linki do nich jeżeli takowe zostały napisane.

Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2008 12:57 pm przez sasquatch, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dresden_89
- Początkujący
- Kontakt:
Ogólnie nie jest źle. Nowy skrypt jest dość przejrzysty. Najważniejsze, że większość postów się odnalazła ;-) Szkoda mi jednak trochę tego starego skryptu, bo zdążyłem się do niego przyzwyczaić.
Pozdrawiam
Matt
PS. Co do uwag technicznych, to na pierwszej stronie nie wyświetla się literka "Ś" tylko jakiś znaczek ;-) Jeśli komuś stronka zbytnio obciąża procesor na firefox'ie, radzę przeskanować komputer jakimś programem typu anti-spy/adware jak np. Spy Doctor czy Spy Sweeper. Mi osobiście to pomogło :-)
Pozdrawiam
Matt
PS. Co do uwag technicznych, to na pierwszej stronie nie wyświetla się literka "Ś" tylko jakiś znaczek ;-) Jeśli komuś stronka zbytnio obciąża procesor na firefox'ie, radzę przeskanować komputer jakimś programem typu anti-spy/adware jak np. Spy Doctor czy Spy Sweeper. Mi osobiście to pomogło :-)
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2008 1:48 pm przez Dresden_89, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='sasquatch' post='18054' date='Jan 5 2008, 01:47 PM']Nie trzeba, informacja o postach znajduje się na górze. Obok nawigacji i powitania. Wystarczy poszukać
Po kliknięciu wyświetlą się linki do nich jeżeli takowe zostały napisane.[/quote]
Wiem wiem, ale jednak dla mnie wygodniejsze było tamto oznaczenie
EDIT:
Dodatkowo irytuje mnie to, że po kliknięciu na temat, nie przenosi bezpośrednio do ostatnich nieprzeczytanych postów, tylko pokazuje go od pierwszej strony co znacznie utrudnia przeglądanie forum. No i nieprzeczytane posty praktycznie nie różnią się od tych przeczytanych...

Wiem wiem, ale jednak dla mnie wygodniejsze było tamto oznaczenie

EDIT:
Dodatkowo irytuje mnie to, że po kliknięciu na temat, nie przenosi bezpośrednio do ostatnich nieprzeczytanych postów, tylko pokazuje go od pierwszej strony co znacznie utrudnia przeglądanie forum. No i nieprzeczytane posty praktycznie nie różnią się od tych przeczytanych...
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2008 2:32 pm przez Reser, łącznie zmieniany 1 raz.
Trochę cierpliwości. Dajmy szansę naszym grafikom.
Nad czcionką już pracujemy 

Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2008 4:41 pm przez Dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Chwała Wam za pracę.
Prędzej będę Cesarzem, nim to pojmę (ale Saygon,fiu,fiu)
Pozdrawiam
Prędzej będę Cesarzem, nim to pojmę (ale Saygon,fiu,fiu)
Pozdrawiam
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
dasz rade wiecej wiary
Dreamer Dzięki,wiara na nic się nie zda,spróbować zawsze można.Za to nie biją
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
powiem Ci tylko tyle ja mam stycznosc z tym skrpyptem odkad go u nas zainstalowano a juz wiem 99% opcji