Świadkowie Jehowy
Re: Świadkowie Jehowy
Ehhh ja jestem świadkiem jehowy i bardzo przepraszam ale nie jestesmy sektą ani innym takim my tylko że tak powiem wypełniamy wolę bożą
Kiedy tak czytam jak mówicie że odkładamy biblie to się mylicie przykładowo strażnica tam są cytowane wersety są zapisywane we wszystkich naszych publikacjach są cytowane wersety z bibli więc my się dzień w dzień uczymy czegoś z bibli
a jeszcze jedno ktoś tam pisał o tym że nauka nam nie potrzebna czy jakoś tak no w nowym świecie (raju) po co będą nam potrzebne np. ułamki dodawanie czasowniki i takie tam
a wibli jest napisane że mamy oddać to co ćezarowi jest nalezne a cezar to dzisiejszy świat czyli nie możemy potępiac nowych praw ustaw podatków my robimy to z pokorom i oddajemy to co cezarowi nalezne
aha tak dla informacji dla was mam 12 lat i jestem świadkiem Jehowy od urodzenia
a jeszcze jedno ktoś tam pisał o tym że nauka nam nie potrzebna czy jakoś tak no w nowym świecie (raju) po co będą nam potrzebne np. ułamki dodawanie czasowniki i takie tam
a wibli jest napisane że mamy oddać to co ćezarowi jest nalezne a cezar to dzisiejszy świat czyli nie możemy potępiac nowych praw ustaw podatków my robimy to z pokorom i oddajemy to co cezarowi nalezne
aha tak dla informacji dla was mam 12 lat i jestem świadkiem Jehowy od urodzenia
Sevi Swiadkiem Jehowy nie możesz być od urodzenia, a dopiero po chrzcie wodnym. Z tego co piszesz, wynika że jestes dzieckiem ŚJ .
JAM JEST Światłością Serca - Saint Germain
[quote name='sevi' post='46643' date='pon, 22 gru 2008 - 19:17']Kiedy tak czytam jak mówicie że odkładamy biblie to się mylicie przykładowo strażnica tam są cytowane wersety są zapisywane we wszystkich naszych publikacjach są cytowane wersety z bibli więc my się dzień w dzień uczymy czegoś z bibli
aha tak dla informacji dla was mam 12 lat i jestem świadkiem Jehowy od urodzenia[/quote]
Bez obrazy, ale mam wrażenie, że z tą nauką to akurat prawda. Widać po tym jak piszesz.
Mój 1,100 post
- taki tam off top
aha tak dla informacji dla was mam 12 lat i jestem świadkiem Jehowy od urodzenia[/quote]
Bez obrazy, ale mam wrażenie, że z tą nauką to akurat prawda. Widać po tym jak piszesz.
Mój 1,100 post

Ostatnio zmieniony pn gru 22, 2008 8:34 pm przez Aylinn, łącznie zmieniany 1 raz.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
sorry za pioswnie ale się spieszne
To się nie śpiesz i poczytaj regulamin
Ode mnie już bys dostał nasmarowane na czerwono ostrzeżenie.
Ale koniec off topu.

Ale koniec off topu.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Prawdziwa religia obroni się sama. Nie musi rozdawać pisemek na ulicy i chodzić nachalnie po domach.
Bez obrazy.
Bez obrazy.
[quote name='Bloodwin' post='46663' date='wto, 23 gru 2008 - 13:03']Prawdziwa religia obroni się sama. Nie musi rozdawać pisemek na ulicy i chodzić nachalnie po domach.
Bez obrazy.[/quote]
W takim razie, co robił ten zakonnik z pseudokonfesjonałem przed Galerią Krakowską? Dokładnie to samo.
Bez obrazy.[/quote]
W takim razie, co robił ten zakonnik z pseudokonfesjonałem przed Galerią Krakowską? Dokładnie to samo.
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********

Dobrze napisane: "prawdziwa religia", może ten "zakonnik" nie reprezentuje prawdziwej religii, podobnie jak uważa się Świadków Jehowy? Chociaż na początek trzeba by zadać pytanie czy istnieje prawdziwa religia.
Odpowiem Ci na to pytanie:
NIE MA PRAWDZIWEJ RELIGII.
NIE MA PRAWDZIWEJ RELIGII.
[ external image ]