Jakiś czas temu dostałem zdjęcie od znajomych, którzy mieszkają w Szkocji, na zdjęciu widać dziwny obiekt który można powiedzieć, że przypomina orbs-a. Tutaj może zwrócę się do speców od grafiki, cóż to może być za obiekt na tym zdjęciu ?
http://www.wbv.pl/zdjecie-749_szkocja.jpg
http://www.bankfotek.pl/view/170408
Zdjęcie ze Szkocji
Zdjęcie ze Szkocji
Ostatnio zmieniony pn sty 05, 2009 11:51 pm przez Xion80, łącznie zmieniany 1 raz.
Ewangelia św. Mateusza
24:27 - Albowiem jako błyskawica wychodzi od wschodu słońca i ukazuje się aż na zachód, tak będzie i przyjście Syna człowieczego.
24:28 - Bo gdziekolwiek będzie ścierw, tam się zgromadzą i orły.
24:27 - Albowiem jako błyskawica wychodzi od wschodu słońca i ukazuje się aż na zachód, tak będzie i przyjście Syna człowieczego.
- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
Re: Zdjęcie ze Szkocji
Niestety pierwszego zdjęcia nie mogłem w stanie obejrzeć ponieważ pisało że wystąpił błąd jakiś lub zdjęcie zostało usunięte. Na 2 zdjęciu w całej okazałości możemy zaobserwować tak zwaną kule orbs. Piękne zdjęcie
( Lub jak ktoś woli: Zwykły pyłek kurzu lub zabrudzenie na szybce aparatu. )

( Lub jak ktoś woli: Zwykły pyłek kurzu lub zabrudzenie na szybce aparatu. )
Ostatnio zmieniony wt sty 06, 2009 11:46 am przez Niekwestionowany96, łącznie zmieniany 1 raz.
</div>
Niekwestionowany - oba zdjęcia są takie same 
Rzeczywiście może to być plama na obiektywie, ale myślę, że ludzie dbaj o swój sprzęt
ponadto, wychwycili by takie same plany na zdjęciach zrobionych nieco później i nie informowali nas o tym... no chyba, że lubią sensacje 
Jest tu jakiś spec od orbsów ? :rolleyes:

Rzeczywiście może to być plama na obiektywie, ale myślę, że ludzie dbaj o swój sprzęt

Jest tu jakiś spec od orbsów ? :rolleyes:
Dodam, że to zdjęcie trafiło do mnie z innymi fotkami, na których niema śladu takiego obiektu, co jeszcze mogę powiedzieć, że znajomi nie interesują się takimi zjawiskami jak ufo, orbs itp. A na pewno nikt tu nie szuka sensacji, ja nawet ich o tym nie informowałem, że na tym zdjęciu jest orbs czy coś w tym stylu.
Ewangelia św. Mateusza