Chris Angel
-
- Infrańczyk
- Kontakt:
Re: Chris Angel
Jeśli nawet to jest iluzja to robi to magicznie ;D
[quote name='Przemek' post='47579' date='pią, 16 sty 2009 - 16:08']Co do wypowiedzi Dresdena. Jeśli np. da się wywołać duchy zmarłych,a da się i dobrze o tym wiesz, to co to jest jak nie magia? Jeśli chodzi o Grafika to sciagnij z neta 3,4 gb filmów z Crissem Angelem, a potem ze mną dyskutuj. Ja to zrobiłem.[/quote]
Przemku skąd myśl, że wywoływanie duchów to magia???
Przemku skąd myśl, że wywoływanie duchów to magia???
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********

Nie wiem czy facet jest iluzjonista, magikiem czy kosmita, ale najbardziej rozwalil mnie jeden jego numer z przepolowieniem babki. Kobieta podchodzi do lawki, kladzie sie na niej, Angel wali ja w okolice pepka i kaze dwom osobom ciagnac ja za rece i nogi. Babka sie rozrywa, nogi zostaja ona zaczyna naginac na rekach po trawniku ... 0.o
Acha, trick z chodzeniem po wodzie zostal wyjasniony wieki temu. Chodza po plexi szkle, ktore jest jakos tam ustawione.
Acha, trick z chodzeniem po wodzie zostal wyjasniony wieki temu. Chodza po plexi szkle, ktore jest jakos tam ustawione.
- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
I jakiez jest wyjasnienie? 

- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
nie zdiwiło cie że w upalny kalifornijski dzien "przypadkowa" kobieta no si długa spódnice 

Grafik, Ty to potrafisz w brutalny sposób pozbawiać ludzi...iluzji.....a przecież mag...taki fajny jest.....co tam sztuczki...
Jak sobie pomyśle, ze wszystko jest iluzja....to moja wyobrażnia......pewnie też nią jest...ehhhhh Grafik..... :rolleyes: :rolleyes:
Jak sobie pomyśle, ze wszystko jest iluzja....to moja wyobrażnia......pewnie też nią jest...ehhhhh Grafik..... :rolleyes: :rolleyes:
JAM JEST Światłością Serca - Saint Germain
[quote name='Grafik' post='47625' date='sob, 17 sty 2009 - 02:07']nie zdiwiło cie że w upalny kalifornijski dzien "przypadkowa" kobieta no si długa spódnice
[/quote]
Skąd domysł, że było upalnie? ;P
Grafciu, pozatym ubiór jest cechą indywidualną. Może ona lubi tak chodzic, bądź nie może opalac się zbytnio?
[quote name='Grafik' post='47555' date='pią, 16 sty 2009 - 06:06']aha jeszcze jedna sprawa - zit i przemek - publika jest podstawiona
wiec rownie dobrze criss angel moglby odelecieć na pokladzie imperialnego krazownika a oni by krzyczeli - that's amazing AWESOME MINDFREAK ! heheh[/quote]
Oczywiście, że nie
Może czasem. Ale on tworzy też spontaniczne pokazy z publicznością przypadkową!

Skąd domysł, że było upalnie? ;P
Grafciu, pozatym ubiór jest cechą indywidualną. Może ona lubi tak chodzic, bądź nie może opalac się zbytnio?
[quote name='Grafik' post='47555' date='pią, 16 sty 2009 - 06:06']aha jeszcze jedna sprawa - zit i przemek - publika jest podstawiona

Oczywiście, że nie

Może czasem. Ale on tworzy też spontaniczne pokazy z publicznością przypadkową!

[ external image ]

-
- Infrańczyk
- Kontakt:
ale fajny jest
Tylko właśnie jak on z tą babką zrobił?! o.O' Kiedyś było pokazane jak Ci iluzjoniści to robią al enie pamiętam już...
Ten program na polsacie leciał chyba Magik w masce czy coś takiego 

- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
działacie na takiej zasadzie - mówiicie "niektóre numery sa prawdziwe" "niektóre numery sa z prawdziwą publicznością" - wy chyba próbójecie przekonać samych siebie - bo mnie takei ogólniki nie przkonują
iuzja polga na odwracaniu waszje uwagi - oglądajcie wieć uważnie patrzcien a ruchy kamery etc
a publika nie jest spontaniczna wiec shut the fuck up
iuzja polga na odwracaniu waszje uwagi - oglądajcie wieć uważnie patrzcien a ruchy kamery etc
a publika nie jest spontaniczna wiec shut the fuck up