BYŁY PRACOWNIK NASA POTWIERDZA, ŻE ISTOTY POZAZIEMSKIE ISTNIEJĄ NAPRAWDĘ
Re: BYŁY PRACOWNIK NASA POTWIERDZA, ŻE ISTOTY POZAZIEMSKIE ISTNIEJĄ NAPRAWDĘ
Sas w necie jego zdjęcia można znaleźć. Podejrzewam że akurat tutaj nie ma wątpliwości w jego istnienie.
Jego strona odnosi nas do kodu Biblii co sprawia że wszystko staje się jeszcze bardziej kontrowersyjne.
-
- Infrańczyk
- Kontakt:
Gościu chce kasy...
Gdyby nie to zdanie: Jestem gotów opowiedzieć moją historię w zamian za rekompensatę.
To bym mu uwierzyła... Mi coś tu nie pasi...
Facet chce na siebie zwrócić uwagę... ;/
Żal mi go troche... Pewnie miał trudne dzieciństwo...
Gdyby nie to zdanie: Jestem gotów opowiedzieć moją historię w zamian za rekompensatę.
To bym mu uwierzyła... Mi coś tu nie pasi...
Facet chce na siebie zwrócić uwagę... ;/
Żal mi go troche... Pewnie miał trudne dzieciństwo...
Wiedźma_INFRA
- Jest wiele wzmianek o pana kontakcie z NOL, co to było? ... są zdjęcia?
Mirosław_Hermaszewski> To jest fascynujące, ale bardzo tajemnicze ONI prosili mnie, abyśmy pozostali przyjaciółmi i nie mówili zbyt wiele o sobie.
Osobiście znam Mirka Hermaszewskiego,kumpel mojego wujka.Super gostek(rywalizowali ze sobą o ten lot,wygrał Mirek) Parę miesięcy przed lotem,wypiliśmy morze wódki :)Po powrocie z kosmosu,nie miałem okazji się z nim widzieć
W jednym z wywiadów z gen.Hermaszewskim padło pytanie:(...)Dlaczego tutaj na ziemi te istoty nie ujawniają się specjalnie i nie rozmawiają z ludźmi na ulicach.
Dlaczego my ich zaciekle wypatrujemy na niebie, wciąż badamy, wielu ludzi zastanawia się nad tym czy obca cywilizacja W OGÓLE istnieje? a tutaj nagle dowiadujemy się, że dwóch astronautów tak po prostu sobie dyskutowało z kosmitą. Najciekawsze jest to, że nie ogłosili jeszcze tego całemu światu.
Niedługo się okaże, że ludzie z tej branży chodzą z tymi istotami na kawe.
- Jest wiele wzmianek o pana kontakcie z NOL, co to było? ... są zdjęcia?
Mirosław_Hermaszewski> To jest fascynujące, ale bardzo tajemnicze ONI prosili mnie, abyśmy pozostali przyjaciółmi i nie mówili zbyt wiele o sobie.
Osobiście znam Mirka Hermaszewskiego,kumpel mojego wujka.Super gostek(rywalizowali ze sobą o ten lot,wygrał Mirek) Parę miesięcy przed lotem,wypiliśmy morze wódki :)Po powrocie z kosmosu,nie miałem okazji się z nim widzieć

ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Ta strona jest po prostu, żałosna nastawiona na zysk, dał kilka migoczących ufo. Żal. Mająca na celu ośmieszenie i zdyskredytowanie organizacji zajmującej się problemem UFO.
Ważniejsza jest sprawiedliwość niż miłość.
Krew i honor ponad wszystko.
Krew i honor ponad wszystko.