Clinton posiada tajne informacje nt. UFO?

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Clinton posiada tajne informacje nt. UFO?

Post autor: UFOWORLDNEWS »

Hillary Clinton, która została niedawno desygnowana na amerykańską sekretarz stanu w gabinecie Baracka Obamy, posiada prawdopodobnie wiele ciekawych informacji nt. Niezidentyfikowanych Obiektów Latających (NOL). Żona byłego prezydenta Stanów Zjednoczonych miała niektóre z nich nawet wyjawić w trakcie nieformalnego spotkania z milionerem Laurence'm Rockefellerem.

Do tajemniczego spotkania, miało dojść 4 sierpnia 1995 r. na rancho Rockefellera w Wyoming. Clintonowie spędzali tam urlop. Świadczyć ma o tym notatka sporządzona przez dr. Jacka Gibbonsa - ówczesnego doradcę prezydenta Clintona. "W trakcie swoich wakacji w Tetons, prawdopodobnie spotka się pani osobiście z panem Rockefellerem. On chce podyskutować o percepcji pozazmysłowej, zjawiskach paranormalnych i Niezidentyfikowanych Obiektach Latających." - brzmi treść archiwalnej noty.

W trakcie spotkania miała się odbyć dyskusja nt. dowodów na istnienia NOL. Milioner doskonale wiedział o zainteresowaniach Pierwszej Damy, która słynęła ze swoich fascynacji zjawiskami paranormalnymi i sprawą NOL.

Wkrótce jednak zdarzyło się coś dziwnego. Dr Gibbons sporządził kolejne memo, w którym próbował odwieść żonę prezydenta od spotkania z milionerem. "On wie, że staramy się być pomocni w rozwiewaniu jego wątpliwości nt. NOL oraz potencjału ludzkiego... ale nie robiłem nigdy tajemnicy z mojego przekonania, że nie możemy być zbyt mocno oddaleni od bardziej ziemskich spraw." - napisał Gibbons w kolejnym liście zaadresowanym do Hillary Clinton.

Serwis "Examiner" poinformował, że Clintonowie wielokrotnie próbowali zdobyć informacje nt. NOL, które powinny ujrzeć światło dzienne. Miało się tak stać zgodnie z dyrektywą nr 12958 wydaną przez prezydenta Clintona w 1995 r. Memorandum prezydenckie pt. "Przejrzysty i otwarty rząd" skierowane było do agencji rządowych i zawierało wytyczne dotyczące rozluźniania zasad związanych z ujawnianiem tajnych dokumentów. Obserwatorzy twierdzą, że istnieją jeszcze tysiące dokumentów nt. NOL, które mimo zdecydowanych działań poprzednich administracji - wciąż nie zostały odtajnione.

Hillary Clinton w trakcie swoich wystąpień, niejednokrotnie komentowała sprawę NOL. Jest także znana ze swojego krytycznego stanowiska wobec hollywoodzkich filmów, które w sposób stereotypowy przedstawiają obce cywilizacje. "Większość filmów o przyszłości pokazuje obcych, którzy przybywają z kosmosu by rozwalić świat i jakoś dziwnie zawsze zaczynają lub kończą na Waszyngtonie." - powiedziała Clinton w trakcie jednego z przemówień.

Źródło:WP
Ostatnio zmieniony czw sty 29, 2009 6:07 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
arek
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Clinton posiada tajne informacje nt. UFO?

Post autor: arek »

hejka

Bardziej wartościowe byłoby dotarcie do pamiętnika Joaqlinne Kennedy- Onasis - żony JFK

tylu ludzi będących tylko prawdopodobnie w jego posiadaniu zginęło że muszą w nim być prawdziwe cuda.
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

A to ciekawe.Jeśli masz jakies ciekawe informacje związane z tą historią możesz nam je przybliżyć.
Ostatnio zmieniony pt sty 30, 2009 10:23 am przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kiute
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Kiute »

Znalazłem jedynie wzmiankę, o tym jak jakiś ksiądz zapisywał rozmowy prowadzone z Joaqlinne podczas gry w tenisa. Dodatkowo rozpuściłem wici wśród znajomych z USA, zobaczymy czy coś wiedzą na ten temat:)

Link
Ostatnio zmieniony pt sty 30, 2009 11:33 am przez Kiute, łącznie zmieniany 1 raz.
"O, Egipcie, Egipcie!

Z twojej wiedzy pozostaną tylko bajki,

które przyszłym pokoleniom

wydawać się będą

nie do wiary"

Lucjusz Apulejusz( II.w p.n.e)
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Tak tylko w tej kwestii Prezydent USA to za mało.Potrzebna jest armia ludzi która szukała by prawdy wśród organizacji rządowych.Same dokumenty wniosą niewiele oprócz kilku wieczorów z U.F.O w telewizji i tyle......
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

[quote name='Grzegorz Tarczyński' post='48573' date='sob, 31 sty 2009 - 13:48']Ja dałem trzykropek , wierze, że obama to obcy :) i pokaze nam wiele[/quote]

Tu mnie rozłożyłeś na łopatki.No cóż każdy ma prawo do własnych przemyśleń......nawet tak nieziemskich......... :rolleyes:
Awatar użytkownika
Kalatos
Infranin
Kontakt:

Post autor: Kalatos »

[quote name='Grzegorz Tarczyński' post='48573' date='sob, 31 sty 2009 - 13:48']Ja dałem trzykropek , wierze, że obama to obcy :) i pokaze nam wiele[/quote]

Zobaczymy kim jest aczkolwiek mi się zdaje że jest zwykłym człowiekiem no ale ja się mogę mylić ;).A tak poważnie ciekawe czy odtajni te dane które ponoć ukrywają przed obywatelami . Szczerze wątpię by tam było coś bardzo niezwykłego.
Ostatnio zmieniony sob sty 31, 2009 12:17 pm przez Kalatos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Myślę że masz racje w tej kwestii.
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”