Ludzie w czerni

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Ludzie w czerni

Post autor: Rysiek23 »

[ external image ]Zwykle pukali w najmniej oczekiwanym momencie do drzwi świadków obserwacji UFO lub badaczy tego zjawiska przekonując ich, aby dla własnego dobra lepiej siedzieli cicho. Ludzie w czerni ? bo o nich mowa, stali się elementem ufologicznego folkloru, na który można patrzeć z lekkim przymrużeniem oka, lecz wiele relacji wskazuje na to, że legenda mogła mieć realne podstawy.

ARTYKUŁ SCOTTA CORRALESA Z KOMENTARZEM OD INFRA

<font color="#008080">A może Wy spotkaliście MiB?</font>
Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 8:44 am przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Re: Ludzie w czerni

Post autor: UFOWORLDNEWS »

Dla mnie najbardziej prawdopodobnym wyjaśnieniem jest to, że są to agenci rządowi lub sami badacze zjawiska U.F.O. Zgadzam się z tym, że większość z tych doniesień jest daleka od jakiejkolwiek prawdy.
Ostatnio zmieniony wt lut 03, 2009 7:38 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Zit »

Niestety.

Ale pozostaje odsetek niewyjaśnionych odwiedzin.

Moim zdaniem są to po prostu agenci rządowej organizacji powiązanej z aktami o UFO itp.
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Post autor: spacemaster92 »

ja słyszałem że oni każą zapomnieć o UFO i nikomu nie gdać, a jak rozpowiesz to zabiją najpierw twoją rodzine potem przyjaciół a na końcu ciebie nie wiem czy to prawda ale wole ich nie spotkać
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
Ogrzyslaw
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Ogrzyslaw »

W moim mniemaniu to raczej mogli być członkowie jakiejś międzynarodowej organizacji pozarządowej albo jakiejś korporacji.
"Współczesny świat znajduje się w stanie tak daleko posuniętego rozkładu, iż nie powinniśmy się obawiać, że się nie zawali."

[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
pabloescobar
Początkujący
Kontakt:

Post autor: pabloescobar »

to sa ludzie z piekla. szatanscy pomioty. biora sie doslownie z nikad, wiec watpie zeby rzadowe agendy byly tak wszechwiedzace...chyba ze te agendy posiadaja wiedze z zakresu telepatii i pozamaterialnej ...
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”