Witam!!!
Witam!!!
Witam wszystkich trochę późno, ale mniejsza z tym na imię mam Marek
Mam 23 latka i parę dzionków na karku Sandomierz to moje miasteczko.
Paranormalną tematyką zajmuję się jakieś cztery lata. A obecnie odmiennymi stanami świadomości, czyli ld,oobe,nde, i wieloma innymi stanami, których nie wymieniłem również tymi, które nie mają jeszcze nazwy ani skrótów.Zacząłem zajmować się tą tematyką po tym jak doznałem doznania bliskiej śmierci te parę chwil mnie diametralnie zmieniło, choć śmierci się nie boję to i tak szukam namacalnego dowodu potwierdzającego, że życie po śmierci istnieje. Te odmienne stany świadomości i formy życia planuje naukowo potwierdzić
Z pewnością będą one potwierdzone to tylko kwestia czasu, ale czas to pojęcie względne.
A więc witam wszystkich
Mam 23 latka i parę dzionków na karku Sandomierz to moje miasteczko.
Paranormalną tematyką zajmuję się jakieś cztery lata. A obecnie odmiennymi stanami świadomości, czyli ld,oobe,nde, i wieloma innymi stanami, których nie wymieniłem również tymi, które nie mają jeszcze nazwy ani skrótów.Zacząłem zajmować się tą tematyką po tym jak doznałem doznania bliskiej śmierci te parę chwil mnie diametralnie zmieniło, choć śmierci się nie boję to i tak szukam namacalnego dowodu potwierdzającego, że życie po śmierci istnieje. Te odmienne stany świadomości i formy życia planuje naukowo potwierdzić
Z pewnością będą one potwierdzone to tylko kwestia czasu, ale czas to pojęcie względne.
A więc witam wszystkich
Ostatnio zmieniony ndz maja 03, 2009 7:40 am przez KERAM, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Witam!!!
Witaj serdecznie 

[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
Witam cię cieplutko 

Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Witaj KERAM 

ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Również was witam , dzięki , za przyjęcie mnie do grona fajnych ludzi , respekt dla wszystkich . :rolleyes:
Powitać...
Widzimy świat tak, jak widzi go robak, podczas gdy pilnie potrzebujemy widoku z lotu ptaka.
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Witaj Marku
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>