Chińczycy sfingowali spacer w kosmosie?

O kosmosie bliskim i dalekim, odkrycia, zagrożenia i zaskoczenia.
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Re: Chińczycy sfingowali spacer w kosmosie?

Post autor: Aylinn »

Znam opinie znam. Ale gdzie te dowody? Masz rację, dwa inne światy. Czy mój jest 5D to nie wiem. Wiem, że lubię mieć silny dowód zanim ktoś mi wmówi cokolwiek. Nie rozumiem też dlaczego tak dużo osób neguje loty na orbitę. Dlatego, że nie wierzycie, że człowiek jest w stanie tego dokonać?
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Conspiracy
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Re: Chińczycy sfingowali spacer w kosmosie?

Post autor: Conspiracy »

[quote name='Aylinn' post='52562' date='pon, 04 maj 2009 - 01:39']Znam opinie znam. Ale gdzie te dowody? Masz rację, dwa inne światy. Czy mój jest 5D to nie wiem. Wiem, że lubię mieć silny dowód zanim ktoś mi wmówi cokolwiek. Nie rozumiem też dlaczego tak dużo osób neguje loty na orbitę. Dlatego, że nie wierzycie, że człowiek jest w stanie tego dokonać?[/quote]

Nie w tym sęk. Wtedy technologia powiedzmy sobie szczerze nie była aż tak dobrze rozwinięta jak dzisiaj. Komputery miały pojemność kalkulatorów a mimo wszystko wtedy się udało a dzisiaj wg biegłych z NASA nie jesteśmy w stanie tam powrócić z powodu wadliwej tech.?

Istnieje też możliwość iż zastali tam coś czego nie chcą przekazać do publicznej opinii.

Swój wkład wnosi głęboka specyficzność tematu - mówimy bowiem o osiągnięciu czysto technicznym i precyzyjnym, choć spowodowanym przez pobódki i przyczyny natury politycznej.
Ostatnio zmieniony ndz maja 03, 2009 9:49 pm przez Conspiracy, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Głosem Twoich Myśli...

[ external image ]

Kiedy leżę w łóżku, mam mroczną przeszłość!
ODPOWIEDZ

Wróć do „UKŁAD SŁONECZNY i WSZECHŚWIAT”