Myślę ,że w tym momencie możemy już podarować sobie ciąg dalszy tej prościutkiej przykładowej manipulacji.
co jak co,w temacie o manipulacjach powinna ona się wydarzyć.Ciekawe ,czy ktoś skapnął się na czym ona
polegała.O tym ,że ty wiesz jestem przekonany w stu procentach-unikałes jak ognia odniesienia do tego elementu.
Cieszę się że jesteś "przekonany w stu procentach" o tym "że ja wiem".
Zmartwię Ciebie - nie wiem. Dla jasności napisz co i dla czego w mojej wypowiedzi było manipulacją, bo na razie jedyną Twoją odpowiedzią na mojego posta można zawrzeć w zdaniu: "aabb - manipulujesz i nie rozmawiam z tobą"
Na marginesie. Ucięcie rozmowy jakimś stwierdzeniem nie popartym argumentami można podciągnąć pod manipulację.
"A tak przy okazji w ramach uzupełnienia-film o wspomnianej przeze mnie cewce
rzeczywiście istnieje , i ma tytuł-"prawdziwe latające spodki" a prezentatorem jest Boyd Buschman"
Tego filmu nie oglądałem. Jeśli masz gdzieś linka to podeślij, obejrzę. Będę miał coś konkretniejszego, do czego będę mógł się ustosunkować.
PS.
Najważniejsze. Powtórzę to o co prosiłem na samym początku:
"Poproszę o zdefiniowanie i opisanie "tezy o jednorodności pola grawitacyjnego i elektromagnetycznego" i tego, jak ta teza jest potwierdzona przez lewitującą żabę."
Przeczytaj własne posty, które jak mniemam, miały zawierać odpowiedź na to pytanie. Ja tej odpowiedzi w nich nie znalazłem.
Za to czego tam nie było...

PS2 Przepraszam za OT ale nie mogłem się powstrzymać.