Komentarze, uwagi do quizu
Re: Komentarze, uwagi do quizu
[quote name='Ardai' post='53946' date='czw, 21 maj 2009 - 21:02']Przypuszczam, że skoro post zniknął, to wrzuciłem go do złego tematu przypadkiem. Mea culpa.[/quote]
W temacie Quizu nie komentujemy, dlatego przez przypadek Twój post zamiast zostać przeniesiony zniknął. Sorry.
W temacie Quizu nie komentujemy, dlatego przez przypadek Twój post zamiast zostać przeniesiony zniknął. Sorry.
[quote name='CnK' post='54060' date='sob, 23 maj 2009 - 17:29']matino3, uwielbiam czytać twoje strzały...
Są boskie
[/quote]
Wiem, wiem ;D Dziękuje.

Wiem, wiem ;D Dziękuje.

- hoo
- Infrzak
- Kontakt:
[quote name='Aelreda' post='54347' date='pią, 29 maj 2009 - 21:02']Pytanie nr 26: Jak się nazywa technika, za pomocą której możliwe są kontakty ze światem duchowym?[/quote]
Moim zdaniem, źle sformułowane pytanie, nie istnieje taka technika LOL ......
Moim zdaniem, źle sformułowane pytanie, nie istnieje taka technika LOL ......
Oczyszczaliście umysł, ale to, co zrobiliście, jest trochę niepoprawne - niezgodne z właściwą wiedzą i poglądami. (..) Jeśli wasza wiedza i poglądy są w najmniejszym stopniu niepoprawne, zostaniecie opanowani przez wypaczone poglądy.
Ignorancja nie pozwala wam osiągnąć zrozumienia i nie znacie niczego poza miłością
SUTRA SURANGAMA
"Jeśli zbyt długo patrzysz w czeluść, czeluść zaczyna patrzeć na ciebie"
Friedrich Nietzsche
"Bywają prawdy, które najlepiej przyswajają sobie mierne głowy, gdyż są dla nich najodpowiedniejsze, bywają prawdy, co tylko dla miernych duchów posiadają urok i ponętę"
Friedrich Nietzsche
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem
Ignorancja nie pozwala wam osiągnąć zrozumienia i nie znacie niczego poza miłością
SUTRA SURANGAMA
Friedrich Nietzsche
"Bywają prawdy, które najlepiej przyswajają sobie mierne głowy, gdyż są dla nich najodpowiedniejsze, bywają prawdy, co tylko dla miernych duchów posiadają urok i ponętę"
Friedrich Nietzsche
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem
[quote name='hoo' post='54463' date='sob, 30 maj 2009 - 17:13']Moim zdaniem, źle sformułowane pytanie, nie istnieje taka technika LOL ......[/quote]
Hoo czytaj regulamin quizu, wszelkie komentarze i uwagi umieszczamy w tym temacie a nie w temacie quizu.
Co do pytania, nikt nie mówił, że będzie łatwo, to jest pytanie konkursowe, a użytkownicy mają główkować nad odpowiedzią.
Hoo czytaj regulamin quizu, wszelkie komentarze i uwagi umieszczamy w tym temacie a nie w temacie quizu.
Co do pytania, nikt nie mówił, że będzie łatwo, to jest pytanie konkursowe, a użytkownicy mają główkować nad odpowiedzią.
- hoo
- Infrzak
- Kontakt:
Rozumiem, tylko, że pytanie jest błędnie sformułowane, przez co użytkownik quizu może się jedynie domyślać nad odpowiedzią.
słowo technika oznacza: "?wiedza na temat praktycznego wykorzystania osiągnięć nauki w przemyśle, transporcie, medycynie itp.; też: praktyczne wykorzystanie tej wiedzy?".
Więc pytanie jest jak najbardziej błędne, bo taka technika nie istnieje i to sprawa bezdyskusyjna.
słowo technika oznacza: "?wiedza na temat praktycznego wykorzystania osiągnięć nauki w przemyśle, transporcie, medycynie itp.; też: praktyczne wykorzystanie tej wiedzy?".
Więc pytanie jest jak najbardziej błędne, bo taka technika nie istnieje i to sprawa bezdyskusyjna.
Ostatnio zmieniony sob maja 30, 2009 3:44 pm przez hoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczyszczaliście umysł, ale to, co zrobiliście, jest trochę niepoprawne - niezgodne z właściwą wiedzą i poglądami. (..) Jeśli wasza wiedza i poglądy są w najmniejszym stopniu niepoprawne, zostaniecie opanowani przez wypaczone poglądy.
SUTRA SURANGAMA
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
Stanisław Lem
SUTRA SURANGAMA
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
Stanisław Lem
Rozumiem, że nie wierzycie w możliwości intelektualne ludzi, co tylko uwydatnia waszą ignorancję. Pytania są w taki a nie inny sposób formułowane.
Jeśli coś nie pasuje, to nie czytajcie - PROSTE!
Jak drut.
Zarówno Pantanal i Hoo, oboje jesteście obecnie zagrożeni za nieodpowiednią dyskusje w innych tematach. Radzę powstrzymać się od nadmiernego wylewu zbędnych komentarzy.
Tak, jest to oficjalne ostrzeżenie.
Jeśli coś nie pasuje, to nie czytajcie - PROSTE!
Jak drut.
Zarówno Pantanal i Hoo, oboje jesteście obecnie zagrożeni za nieodpowiednią dyskusje w innych tematach. Radzę powstrzymać się od nadmiernego wylewu zbędnych komentarzy.
Tak, jest to oficjalne ostrzeżenie.
Tak spojrzałem do tyłu i ośmielę się zaprotestować w związku z pytaniem 23. Pomijając już kwestię "dokładnego opisu", Vardamir jednego z przypadków nie opisał w ogóle.
The secret to successful analysis [...]: whenever possible, reduce matters to a single variable.
Mitth'raw'nuruodo
--
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!', but 'That's funny ...'
Isaac Asimov
Mitth'raw'nuruodo
--
The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!', but 'That's funny ...'
Isaac Asimov
- Grafik_NPN
- Infrańczyk
- Kontakt:
a co było do wygrania ?
/olol mam jakiegos warna - kie chamstwo
/olol mam jakiegos warna - kie chamstwo
Ostatnio zmieniony ndz maja 31, 2009 1:29 pm przez Grafik_NPN, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='Grafik' post='54584' date='nie, 31 maj 2009 - 17:27']a co było do wygrania ?
/olol mam jakiegos warna - kie chamstwo[/quote]
Do wygrania w Quizie jest chyba PenDrive 2 Gb, ale nie jestem pewien.
PS. Wygram go... za rok
/olol mam jakiegos warna - kie chamstwo[/quote]
Do wygrania w Quizie jest chyba PenDrive 2 Gb, ale nie jestem pewien.
PS. Wygram go... za rok

Ostatnio zmieniony ndz maja 31, 2009 4:28 pm przez matino3, łącznie zmieniany 1 raz.