A tak na poważnie to mama mi kiedyś opowiadała o swojej koleżance ze studiów, która wzrokiem doprowadzała wodę do wrzenia. Też bym tak chciał Na basen odkryty się przejść i podgrzać trochę ;D
Bez przesady ale jeśli pada temat to podejmujmy go z należytym szacunkiem. Asiutko proszę nawet nie pytaj. Znam dwie osoby z takimi zdolnościami że mogli by prawie wszystko. I dziwię się ze one na tym zarabiają. Dziwne bo przy jakichkolwiek klimatach typu kasiorka dla usług powinny te osoby stracić te "dary" ale tak nie było i byłem tego naocznym świadkiem jako osoba która widziała, wiedziała te wszystkie "sprawy", ale póki co to na dzień dzisiejszy to dla mnie jest jak zaprzedanie duszy diabłu. I coś w tym musi być. Więc akwizytorom i TYM specjalistom mówię dziś stanowcze NIE. I wam wszystkim też tak radzę......
Ostatnio zmieniony sob cze 06, 2009 7:34 am przez jerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana
(The Buried Secret of M. Night Shyamalan)
"Prawdziwe tajemnice dotrzymują się same"
"Każdy ma swoje tajemnice, życie bez tajemnic byłoby nudne, nieprawdaż?
Jerry te moje posty były pisane rok temu. Wtedy potrzebowałam takiej istotki..... Na dzień dzisiejszy inaczej sobie radzę. Słucham się swojej intuicji to co czuje..... i wtedy po woli po swojemu działam.....
Ostatnio zmieniony sob cze 06, 2009 7:58 am przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki
Oczywiście ze są zjawiska które można w jakiś inny sposób wytłumaczyć ale najczęściej jest tak ludzie nie są w stanie wyjaśnić za pomocą nauki. Tym bardziej uwierzyć /zaakceptować a szkoda ....
Są istotki ( oczywiście nie wszyscy ) które maja dar i chcą pomóc bezinteresownie wiec się ogłaszają. Ale zawsze znajdzie się pewna istotka która nie uwierzy ( mają do tego prawo ) Przyznam się bez bicia ze mi ciśnienie rośnie gdy widzę takich żartownisiów / oszustów..... Uważam ze nie można wszystkich wrzucać do jednego worka pt np. oszuści
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Są istotki które maja dar i robią to bezinteresownie. Ogłaszają się w Internecie bo teraz prawiek każdy ma dostęp do Internetu. Zgadza się ze są oszuści/ dużo mówią a nic nie robią . Rozumiem ze są istotki które chcą dowodu. Mają do tego prawo. Ale i tak uważam ze nie można wszystkich wrzucać do jednego „ worka „ ( no ale niech będzie po twojemu ) Sama jestem ostrożna i na wszelkie dary „ patrzę „ na to w 50% ..... Może kiedyś to się zmieni. Czas pokaże. Przez ostra krytykę coraz mniej takich osób ogłasza się.......