SKANDAL NA INFRZE !!!

Awatar użytkownika
Dreamer
Infrańczyk
Kontakt:

Re: SKANDAL NA INFRZE !!!

Post autor: Dreamer »

Nie chodzi o delikatność tylko o zasady, których mamy przestrzegać. Nie możemy porównywać żartów politycznych w stylu kabaretowym czy karykaturowym - z erotyką bo tutaj mamy prawo polskie i regulamin które nam tego zabraniają. Ja wiem że nikt z nas tego nie zgłosi ale jeśli by się ktoś taki znalazł to mógłby się doszukać złamania prawa na jakby nie patrzeć publicznym forum.
Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Konrad666 »

Dorzucę się jeszcze....heh...niech stracę....super żart był, śmiech do łez...ale każdy ma swoje poglądy i nic na to już nie poradzimy. Ja mam takie nastawienie z doświadczenia współpracy z ludźmi pokrzywdzonymi po prostu i tyle. Dla nas wszystkich to może być super żart i w ogóle looz, ale są i tacy którzy wezmą sobie to na serio i ja właśnie biorę to pod uwagę. Żeby nie było, że jestem sztywniak albo przeciwnik żartów i w ogóle...
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Pantanalu masz absolutną rację.

[quote name='Dreamer' post='56470' date='czw, 02 lip 2009 - 21:08']Niestety nie zgodzę się z Tobą Ryśku Staramy się być najlepszym forum ZP w Polsce więc musimy trzymać pewien poziom.[/quote]

Niestety ale tu się różnimy. Do jakiego poziomu chcesz równać? Ja nie widzę żadnego poziomu, do którego można równać. Forum Infra jest wyjątkowe bo nie ściga się z nikim o popularność czy też ilość gości lub użytkowników. Tworzymy grono osób, które chcą dyskutować o ciekawych tematach. A może się mylę i startujemy w jakimś wyścigu?
Awatar użytkownika
Dreamer
Infrańczyk
Kontakt:

Forum Infra jest wyjątkowe bo nie ściga się z nikim o popularność czy też ilość gości lub użytkowników.

Nie chodzi o popularność w tym przypadku ale o jakość.

No i o zasady jeśli pozwolimy łamać regulamin powstanie nam tutaj chaos nad którym ciężko będzie zapanować.
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

Wiecie co? Admini i mody dyskutują i to jest fajne. Na VRP Robert już zarobiła by bana, a temat został by usunięty. Więc chyba lepiej czasami pozwolić na coś tak nie rażącego. Przecież tam nawet gołego cycka nie ma (a szkoda :D ).
Ostatnio zmieniony czw lip 02, 2009 7:55 pm przez Aylinn, łącznie zmieniany 1 raz.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Chaos wprowadzamy my kłócąc się o tak banalne sprawy :)

Koniec tematu.

Peace :D

Ps. Konrad666 proponuję byś opisał nam swoje doświadczenia z pracy, na pewno byłby to bardzo ciekawy temat.
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: aelreda »

[quote name='Dreamer' post='56486' date='czw, 02 lip 2009 - 21:45']No i o zasady jeśli pozwolimy łamać regulamin powstanie nam tutaj chaos nad którym ciężko będzie zapanować.[/quote]

Regulamin był łamany często, nierzadko nikt nie zauważał jak to wpływa na regulamin.

Równie dobrze regulamin był złamany w przypadku starego butona do Radia Infra, gdzie świeciła ciałem prawie goła kobieta.

Mnie bardziej martwiłoby na waszym miejscu stosunek niektórych użytkowników do innych czy do samego forum.

Awatar użytkownika
Dreamer
Infrańczyk
Kontakt:

Dla mnie łamanie regulaminu nie jest banalną sprawą i przy kolejnej próbie jego łamania temat będzie usuwany a jego autor dostanie ostrzeżenie.

Ten temat niech zostanie jako ostrzeżenie
Awatar użytkownika
aelreda
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: aelreda »

[quote name='Pantanal' post='56489' date='czw, 02 lip 2009 - 21:51']W internecie można znaleźć wszystko, co się chce - może to zrobić każdy, bo jest to na wyciągnięcie ręki. Ba! Gorsze rzeczy widuje się w kioskach, a czasem i na bilbordach. Cóż z tego?[/quote]

No właśnie o to chodziło, nie bawmy się w przyzwoitki, najpierw zróbmy coś ze sobą a potem nawracajmy niepokorne nastolatki.

Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Skoro dyskusja przyjmuje taki obrót to oczekuję, że wyjaśnisz mi to prywatnie, ja tu nie widzę złamania regulaminu.
Ostatnio zmieniony czw lip 02, 2009 8:20 pm przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany

Wróć do „HYDEPARK”