Relacja czytelniczki - Małopolska

Duchy, Zjawy, Klątwy
domdom
Początkujący
Kontakt:

Re: Relacja czytelniczki - Małopolska

Post autor: domdom »

Tak, też mam na strychu złe byty i nazywają się łasice i kuny domowe. Kobieto opanuj się. Stare domy mają to do siebie, że na ich strychach często mieszkają różne niechciane zwierzęta..
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Post autor: asiatko31 »

Zgadza się ale też i nowe bloki np. te które maja 30 lat. Wszystko słychać. Kiedy sąsiad się kąpie kiedy robi swoja potrzebę i gdy jestem u mamy w łazience to wiem o czy sąsiad mówi. Wiec jeśli usłyszy się jakieś od głosy trzeba dokładnie zbadać bo rzeczywiście może to być ktoś z rodziny , sąsiad zwierzątko i dopiero na sam koniec duszyczka I np. Wiem ze mamy dzielnica jest zbudowana na cmentarzu bagnach i duży kawałek parku wycieli. A wiem o tym bo akurat mój wujek budował domy w tej dzielnicy wiec widział jak burzą cmentarz........ W tej dzielnicy można usłyszeć ze ktoś ma duszyczkę w domu ( duszyczkę taką w 100% ) lub ze ktoś popełnił samobójstwo itp. itd.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
Awatar użytkownika
asiatko31
Full Active
Kontakt:

Post autor: asiatko31 »

Drogi Pantanal wiem ze taki serial leci w telewizji. Lubie takie programy/filmy oglądać. Mozna dużo tez się dowiedzieć..... Tylko nie zawsze o nich pamiętam :( Dobrze wiedzieć ze jest serwisie You Tube ..... :)
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać

Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

:D :P :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „DUCHY”