***Wizja***

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Awatar użytkownika
boyka
Infrzak
Kontakt:

Re: ***Wizja***

Post autor: boyka »

[quote name='Pantanal' post='57639' date='pią, 17 lip 2009 - 14:08']Ale zaraz zaraz! Coś poszło nie tak. Nagle chłopiec, który nie potrafi odróżnić wizji od snu sprowadza rozmowe na nowy tor. To raczej nie kwestia wieku, ale może pewnego obycia z tematem i wiarygodnosci. Jeśli ktos opowiada sny, ktorych nawet nie jest pewien, to troche dobitnie swiadczy o tym, ze nie ma juz zupelnie o czym mowic...[/quote]

Uznałem to za sen rozumiemy się ?
Wojownik Chrystusa zabija spokojnie, a umiera jeszcze spokojniej. Umierając wyświadcza przysługę sobie, a zabijając - Chrystusowi! ...
Awatar użytkownika
boyka
Infrzak
Kontakt:

[quote name='Pantanal' post='57645' date='pią, 17 lip 2009 - 14:22']Nie rozumiemy sie. Jak widze traktujesz forum jako doswiadczalne poletko czy ktoś złapie sie na twoje historie czy nie. Spodziewam sie np. ze w przyszlosci napiszesz nam, ze w twoim zlewie zagnieździł sie plezjozaur. Zamiast pisać coś a potem kajać się może najpierw pomyśl zanim rozpoczniesz dyskusje. Na tym forum dobre jest przynajmniej to, ze nie ma takich użytkowników jak ty pomnożonych kilkaset razy...[/quote]

widze że dziś masz zły dzień
Wojownik Chrystusa zabija spokojnie, a umiera jeszcze spokojniej. Umierając wyświadcza przysługę sobie, a zabijając - Chrystusowi! ...
Awatar użytkownika
boyka
Infrzak
Kontakt:

[quote name='Pantanal' post='57650' date='pią, 17 lip 2009 - 14:49']Ty za to jak widze bardzo dobry. Zreszta każdy dzień jest dobry zeby wymyśleć jakąś banialukę...[/quote]

I dobry żeby snuć intrygę ?
Awatar użytkownika
boyka
Infrzak
Kontakt:

[quote name='Pantanal' post='57661' date='pią, 17 lip 2009 - 16:09']To nie knucie intryg, tylko proba zmuszenia cie do tego, abyś mowiąc "A" starał się też dopowiedzieć "B" a nawet wyciągnąć z tego jakiś wniosek "C"...[/quote]

O co cała ta kłótnia niepotrzebnie się kłócimy :) wyzwiska nic nie dadzą tylko jeszcze pogorszą sedno sprawy... skoro tego chcesz to ok powiem :

Był upalny dzień malutki wietrzyk ,było jak w raju miałem rozbity leżak koło morza aż nagle woda wymyła na ląd małego orła(piskle) wziąłem go dałem mu jeść i pić patrzyłem na niebo i widziałem orlice lecz myślałem że to z innego "stada" więc wolałem nie ryzykować .. Lecz żal mi było bo matka widać że go strasznie kochała i się o niego martwiła.Podszedłem matka podleciała i no jakoś instykt jej podpowiadał że coś temu pisklęciu zrobiłem zaczęła mnie gonić aż nagle jakiś facet ją zabił strzelbą w dbaniu o bezpieczeństwo wczasowiczów.Nagle nieopodal coś skupiło uwage wszystkich popatrzyłem się tam i zobaczyłem 3 węże w dość dużym dystansie od wyspy.Wszyscy Panikowali niewieli co mają robić ,Zarządca rzucił strzelby temu kto był w stanie walczyć z bestiami oczywiście chwyciłem tą broń i moi koledzy ktorych poznalem .Były dwie wieże obserwacyjne na statki bo był tez port jedna z lewej druga z prawej na skarpach. Czekalismy na stanowiskach ,trzeba przyznac bo nie długo się czekało w 5 minut byly juz w zasiegu ręki .Rozpęttała się szaleńcza wojna te węże mialy z 30 m cos kolo tego jak taki stanoł to było widac macki i te seghmenty co gąssiennice mają ..Dalej nie pamietam ... To był sen na jawie który się wydawał realistycznie .Musiałem się pomylić bo tak samo widze sen jak i wizje.Pozdrawiam w szczególności Pantanala i innych przepraszam za błedy (śpiesze się na autobus). Jeszcze raz przepraszam za jakies niedogodnosci itp
Awatar użytkownika
Konrad666
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: Konrad666 »

Miałem się nie wypowiadać w tym temacie, ale ze względu na filmik jednak wypowiem się. Boyka nie należy traktować wszystkich filmików z Internetu poważnie. Wiele jest po prostu fałszywych, mających na celu wywołać propagandę. I pamiętaj żeby się wypowiedzieć z lekką krytyką nie trzeba mieć od razu złego dnia. Każdy ma prawo do własnego zdania w tej "sprawie". ;) :P
ferdas
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: ferdas »

boyka sądze , że to co opisujesz to zwykły sen. Wiem , że czasem sny są tak realistyczne , że trudno uwierzyć iż to tylko fikcja a nie prawda. Można powiedzieć , że każdy ma wizje bo sny które opisujesz ma prawie każdy ;)
Awatar użytkownika
boyka
Infrzak
Kontakt:

[quote name='UFOfan' post='57714' date='sob, 18 lip 2009 - 03:35']boyka sądze , że to co opisujesz to zwykły sen. Wiem , że czasem sny są tak realistyczne , że trudno uwierzyć iż to tylko fikcja a nie prawda. Można powiedzieć , że każdy ma wizje bo sny które opisujesz ma prawie każdy ;)[/quote]

Trudno ale wyglądało realistycznie temat do próżni galaktycznej może iść
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: UFOWORLDNEWS »

Mi osobiście a może się mylę, historie boyki wydają się tak naciągane jak Tuska , że kryzys za nami.Kolega zasłynął z obserwacji ,,U.F.O" i innych rzeczy.Jeśli to co napisałeś do tej pory w co niewierze jest 100% prawdą to mamy sensacje.I zwruce honor.Ale siedzę już w tym temacie i wiem, że:

-widziałeś coś niezwykłego (niekoniecznie kosmitów)

-teraz każde światło albo ludzi uznajesz za U.F.O.

-ewentualnie MiB:)Faceci w Czerni

-jesteś młodym człowiekiem który dopiero zaczął bawić się w U.F.O

-albo zmyśliłeś to wszystko co po rozmowie z tobą na gg wydaje się prawdopodobne bo chciałeś poznać nasze zdanie na ten temat, albo jesteś kim innym za kogo sie podajesz.
Ostatnio zmieniony wt lip 21, 2009 9:48 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Gothic
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Gothic »

[quote name='Pantanal' post='58050' date='śro, 22 lip 2009 - 12:41']Temat Boyka może isc do próżni. Tylko raczej powinienes sobie cos uswiadomic, zanim napiszesz kolejny post tego rodzaju, w ktorym opiszesz cos, co ci sie wydaje. Moze pisz wtedy, kiedy bedziesz mial pewnosc, wtedy unikniesz przykrych komentarzy.[/quote]

Wyraził swoje zdanie o co ci chodzi ? Na tym swiecie nie ma nic pewnego...
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”