Lepiej uwierz w duchy
Re: Lepiej uwierz w duchy
Conspiracy mój tato był pochowany w brązowym garniturze a wujek w szarym garniturze. Gdy oboje przychodzą do mnie we śnie. Właśnie w takich garniturach ich widzę.
Babcia była pochowana w czarnej sukience w białe kropki. I w takiej sukience widzę ją gdy przychodzie do mnie we śnie.
Babcia była pochowana w czarnej sukience w białe kropki. I w takiej sukience widzę ją gdy przychodzie do mnie we śnie.
Ostatnio zmieniony pn sie 03, 2009 5:33 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Ja wierze w to ze koło tego grobu jest duszyczka. (Wystarczy się spojrzeć na inne groby jak ona wyglądają a jak ten grób. Przypomnieć sobie jakie świeczki kwiaty można kupić pod cmentarzem. ) Tak samo wierze ze mojemu pradziadkowi. Ze w środku nocy na świętach pokazała się jego zmarła żona w kuchni i znikła
Zamiast pisać „To jakaś paranoja „ Powiedzmy sobie ze wszystko jest możliwe. Bo to prawda ………
Zamiast pisać „To jakaś paranoja „ Powiedzmy sobie ze wszystko jest możliwe. Bo to prawda ………
Ostatnio zmieniony wt sie 04, 2009 9:07 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.

[quote name='Grzegorz Tarczyński' post='58994' date='wto, 04 sie 2009 - 23:01']Zdjęcie postaci w kapturze wykonane w domu mego brata tel. kom. wszysy, którzy byli w domu obecni niczego nie widzieli, a aparat tak. Za dużo mam doczynienia z bytami bym w nie nie wierzył...Lepiej uwierz w ducha
http://www.ipi.pdg.pl/readarticle.php?article_id=37
Moje przemyślenia
http://www.ipi.pdg.pl/readarticle.php?article_id=38[/quote]
Zdjęcia i artykuł widziałem już wcześniej i muszę przyznać, że zdjęcie jest ciekawe, zarówno jak artykuł
a jeśli chodzi o niedowiarków, to niestety już tak jest, że dopóki nie zobaczą na własne oczy to nie uwierzą. Ja tam wierzyłem, wierzę i....będę wierzyć.
Sam doświadczyłem, więc nic w tym dziwnego.
http://www.ipi.pdg.pl/readarticle.php?article_id=37
Moje przemyślenia
http://www.ipi.pdg.pl/readarticle.php?article_id=38[/quote]
Zdjęcia i artykuł widziałem już wcześniej i muszę przyznać, że zdjęcie jest ciekawe, zarówno jak artykuł

Ostatnio zmieniony wt sie 04, 2009 9:17 pm przez Konrad666, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety ale Pantanala nie przekonują świadectwa wzięte z autopsji ludzi którzy ich doświadczyli. Odnosze wrażenie, że to jakieś ograniczenie. Lub też zbytnia chęć wzbudzania kontrowersji przez pisanie ciągłych negacji zjawisk, które w rzeczywistości istnieją,a są przez Pantanala negowane dla zasady dla błysku na forum. Z tego też chyba biorą sie wypowiedzi w każdym temacie byle tylko "natrzepać" jak najwięcej postów i być w centrum uwagi.
Nawiązując do tematu oczywiście, że każdy może zobaczyc na zdjęciu to co chce zobaczyc. Ale jeśli jest grupa ludzi, którzy np. są rodziną i na zdjęciu widać coś czego na żywo podczas robienia tego zdjecia nie widzieli, to albo jest jakieś przekłamanie techniczne, zabrudzenia obiektywu, refleks itp.( które można poddać faktycznej analizie) albo zostało uwiecznione coś co jest bytem duchowym. Są dwie opcje i trzeciej nie ma!
Nawiązując do tematu oczywiście, że każdy może zobaczyc na zdjęciu to co chce zobaczyc. Ale jeśli jest grupa ludzi, którzy np. są rodziną i na zdjęciu widać coś czego na żywo podczas robienia tego zdjecia nie widzieli, to albo jest jakieś przekłamanie techniczne, zabrudzenia obiektywu, refleks itp.( które można poddać faktycznej analizie) albo zostało uwiecznione coś co jest bytem duchowym. Są dwie opcje i trzeciej nie ma!
Pantanal, widzisz kolejny negatywny post a Ty tracisz wiarygodność w oczach co rusz to innych użytkowników.
Nie znasz sytuacji Grzesia, nie znasz jego otoczenia, jego historii. Jak czegoś się nie zna to się nie krytykuje by nie wypaść jak głupek przed innymi. Poznaj coś zanim jakiekolwiek wysuniesz wnioski.
Nie znasz sytuacji Grzesia, nie znasz jego otoczenia, jego historii. Jak czegoś się nie zna to się nie krytykuje by nie wypaść jak głupek przed innymi. Poznaj coś zanim jakiekolwiek wysuniesz wnioski.
[quote name='Pantanal' post='59009' date='śro, 05 sie 2009 - 09:41']Co do horrora, przestań wierzyc, a zacznij myslec. To dlatego wyszydza sie ludzi zajmujacych sie zjawiskami anomalnymi, bo zamiast szukac dowodów, wierzą.
Dla wierzących. Czy tak trudno przekonac was, ze to zwyczajny kwiat w czarnym marmurowym wazonie, w ktorym odbija się flesz?
[ external image ][/quote]
Pantanal, ja wierzyłem, wierzę i będę wierzyć w to, co wiedziałem na własne oczy. A o moje procesy myślowe się nie martw, bo jeszcze działają na odpowiednim poziomie. Bo gdyby nie działały tak jak trzeba to uwierzyłbym we wszystko, co mi wmówią, ale tak na szczęście nie jest.
Dla wierzących. Czy tak trudno przekonac was, ze to zwyczajny kwiat w czarnym marmurowym wazonie, w ktorym odbija się flesz?
[ external image ][/quote]
Pantanal, ja wierzyłem, wierzę i będę wierzyć w to, co wiedziałem na własne oczy. A o moje procesy myślowe się nie martw, bo jeszcze działają na odpowiednim poziomie. Bo gdyby nie działały tak jak trzeba to uwierzyłbym we wszystko, co mi wmówią, ale tak na szczęście nie jest.
[quote name='Pantanal' post='59013' date='śro, 05 sie 2009 - 10:30']Uwierzcie mi, ze to w oczach inteligentniejszych uzytkowników to wy jestescie obiektem drwin.[/quote]
A co uważasz się za jedynego inteligenta na tym forum?
A co uważasz się za jedynego inteligenta na tym forum?
- Conspiracy
- Zaangażowany Infranin
- Kontakt:
Pantanal ma zdecydowanie racje odnośnie tego zdjęcia wazonu. Z całym przekonaniem nie jest to żaden duch babinki czy czegokolwiek - ducha wykreowała tam ludzka wyobraźnia.