Cześć!
-
- Początkujący
- Kontakt:
Cześć!
Witam!Jestem Bartek i interesuje się zjawiskami paranormalnymi i kryptozoologią.Mam parę książek o tej tematyce.Np:Potwory,Duchy i inne tajemnice oraz numer national geographic o stonhenge mam też:Podręcznik łowcy demonów Abelarda Van Hellsinga i Magia Wysoka i Ceremonialna Gabriela Granta.Pozdrawiam wszystkich użytkowników.
Re: Cześć!
witam cię 

Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

-
- Full Active
- Kontakt:
Joł. Mój imiennik 

Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Cześć jestem xedos, zajmuję się UFO 29 lat, przejechałem pół miliona kilometrów w poszukiwaniu mrzonek i napisałem 1000 artykułów na ten temat i jedną książkę i wcale nie uważam się za ufologa. O Jezu...
POzdrawiam
POzdrawiam
Ostatnio zmieniony śr sie 12, 2009 9:51 am przez xedos, łącznie zmieniany 1 raz.
- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
Witaj Bartku 
A Ty Xedos zachowałbyś przynajmniej tyci tyci wychowania.

A Ty Xedos zachowałbyś przynajmniej tyci tyci wychowania.
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Witam na Forum Infra 

Powitać
Widzimy świat tak, jak widzi go robak, podczas gdy pilnie potrzebujemy widoku z lotu ptaka.
Witam na naszym forum
Mam nadzieję że zagościsz u nas na stałe 

"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
[quote name='Zit' post='59421' date='śro, 12 sie 2009 - 13:31']Witaj Bartku 
A Ty Xedos zachowałbyś przynajmniej tyci tyci wychowania.[/quote]
To nie kwestia wychowania, a ostrzeżenia przed zajmowaniem się niesamowitościami. przeczytanie kilku książek oczywiście jest ważne ale niestety są w nich głównie bzdury. Dlatego przestrzegam nowego forumowicza aby nie wpadał w euforię. Ufologia, zwłaszcza w polskim wydaniu to niestety bagno, jednak nie wszyscy (Bogu dzięki) są diabła warci, mój drogi Zicie. Mam nadzieję, że kwestie wychowania wyjaśniłem, podobnie jak motywy wypowiedzi.

A Ty Xedos zachowałbyś przynajmniej tyci tyci wychowania.[/quote]
To nie kwestia wychowania, a ostrzeżenia przed zajmowaniem się niesamowitościami. przeczytanie kilku książek oczywiście jest ważne ale niestety są w nich głównie bzdury. Dlatego przestrzegam nowego forumowicza aby nie wpadał w euforię. Ufologia, zwłaszcza w polskim wydaniu to niestety bagno, jednak nie wszyscy (Bogu dzięki) są diabła warci, mój drogi Zicie. Mam nadzieję, że kwestie wychowania wyjaśniłem, podobnie jak motywy wypowiedzi.