JAKIM JESTEŚ ŻYWIOŁEM?
Re: JAKIM JESTEŚ ŻYWIOŁEM?
Moim żywiołem jest Woda...i wszystko się zgadza. Niekontrolowane emocje...o tak, to pasuje najbardziej! 

"Każdy człowiek jest jak Księżyc. Ma swoją drugą stronę, której nie pokazuje nikomu."
Mark Twain
Mark Twain
-
- Full Active
- Kontakt:
Jestem wodą chociaż mój znak zodiaku pasuje do ziemi
Zgodność jest w ~90%, bo nie mam żadnych nałogów.
To osoby delikatne, ostrożne, melancholijne, często o dużych oczach i pofalowanych włosach. Dużo patrzą, mało mówią. Dla innych - ludzie zagadki. W ubraniu preferują chłodne kolory i delikatne, lejące tkaniny.
To pogrubione i podkreślone jest w 100% o mnie.

To osoby delikatne, ostrożne, melancholijne, często o dużych oczach i pofalowanych włosach. Dużo patrzą, mało mówią. Dla innych - ludzie zagadki. W ubraniu preferują chłodne kolory i delikatne, lejące tkaniny.
To pogrubione i podkreślone jest w 100% o mnie.
Ostatnio zmieniony ndz sie 30, 2009 1:51 pm przez spacemaster92, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Ja nie pasuje pod żaden żywioł, ale nie dziwi mnie to. Połączenie żywiołów z znakami horoskopu wskazuje iż jest to kolejna brednia.