20€ dla każdego spirytualisty czy OOB'owca

Awatar użytkownika
Lazy
Full Active
Kontakt:

Re: 20€ dla każdego spirytualisty czy OOB'owca

Post autor: Lazy »

<b> ADAX </b>

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->hahaha jak są tacy mocni "czarodzieje" to niech to pokażą choć by i za darmo po prostu, może być bez wielkiego rozgłosu, ale chce wiedzieć czy to co opowiadają jest prawdą<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Ci którzy posiadają takie zdolności,to po pierwsze nie chwalą się nim,i a po drugie nie będą tego "pokazywać" za kasę czy friko.
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ

WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Alan Watts
Awatar użytkownika
Lazy
Full Active
Kontakt:

Post autor: Lazy »

<b>@ Pantanal</b> są pewne zasady
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ

WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Awatar użytkownika
Staszewski
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Staszewski »

No tak są "pewne zasady", które reguluje "sam wiesz kto" :D
O tempora! O mores!
Awatar użytkownika
troll85
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: troll85 »

<a href="http://gabi502.webpark.pl/cennik.htm" target="_blank">http://gabi502.webpark.pl/cennik.htm</a> masz kmobiete cennik, numer tel, wieloletnie doświardczenie( tą stronke chyba z 6-7 lat temu tez widzialem na necie) dzwon i sie dowiedz czy Ci udowodni

ja moge puścić bąka przez zapałke ii powstanie kula ognie która spali snopka... czy to sie kwalifikuje do nagrody ?

na forum napisałem któe to osoby mi nie udowodniły swoich zdolności któymi sie chwaliły i tylko później wielkie pretensje fdo mnie miały, ze brak czasu, ze natretny bylem jak sie dopominałem, że miałem sam coś zrozumieć a nie oni mi podawać na tacy itp, na poczatku rozmowy ok ale jak co do czego nie potrafili dotrzymywać terminów to juz nie tacy mili byli i mieli do mnie wielkie pretensje ze im nie wyszlo, ze maja zakaz pracy ze mną, ze jestem wyjątkową osobą z któą nie mają pozwolenia na prace, ze w poprzednich wcieleniach coś tam spaliłem i teraz nie wychodzi praca ze mną, i wiele innych podobnych tłumaczeń
Ostatnio zmieniony czw wrz 10, 2009 5:50 am przez troll85, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Niekwestionowany96
Infranin
Kontakt:

Post autor: Niekwestionowany96 »

No i w sprawy paranormalne zaczynają wpierdalać się pieniądze !
Zmiany Dla Niekwestionowanych

<div align='center'>[ external image ]
</div>
Mad_Death_dragon
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Mad_Death_dragon »

Jeśli ktoś oczywiście robi to dla pieniędzy. ja tego nigdy nie robiłem , w ogóle teraz przestałem bawić się w takie coś. Powód? Banalny.

Nie wszystko złoto co się świeci, nie wszytko zdolności co da się naturalnie wyjaśnić.

<b>troll85 </b> wybacz ale zadam Ci pytanie. Może to Ty nie potrafiłeś rozmawiać z tymi ludźmi i dlatego po prostu Cię olali?
Chamem byłem, chamem będę i chamem zostanę

Awatar użytkownika
troll85
Infrańczyk
Kontakt:

Post autor: troll85 »

jakby potrafili to czym sie chwalili to by nie olewali, przeczytaj sobie temat niejakiej Inasenergie , same przechwalki a jak co do czego to lipa, na wielu forach w polowie czerwca wielką reklamę zrobiła a jak przyszło komuś pomóc to nic z tego, ona nie ma czasu dopiero za 2 miesiace we wrześniu, i kazdy dostawał taką samą odpowiedź, z kilkoma innymi osobami z tego forum jest podobnie same przechwałki a jak co do czego to lipa....

<a href="http://forum.gazeta.pl/forum/w,847,9721 ... dzony.html" target="_blank">http://forum.gazeta.pl/forum/w,847,9721 ... ny.html</a>

<a href="http://www.paranormalne.eu/forum/duchy- ... t5150.html" target="_blank">http://www.paranormalne.eu/forum/duchy- ... 50.html</a>
Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Zit »

<!--quoteo(post=61038:date=czw, 10 wrz 2009 - 12:10:name=Niekwestionowany96)--><div class='quotetop'>CYTAT(Niekwestionowany96 @ czw, 10 wrz 2009 - 12:10) <a href="index.php?act=findpost&pid=61038"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->No i w sprawy paranormalne zaczynają wpierdalać się pieniądze !<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

To była tylko kwestia czasu.
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Mad_Death_dragon
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Mad_Death_dragon »

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Przede wszystkim proponuję zauważyć, że nie chodzi tutaj o próbę naturalnego wyjaśnienia zjawisk tylko ich pokazu, którego nie da się wyjaśnić w sposób naturalny. Jeśli ktoś zgadnie 10 razy pod rząd, albo nawet 2 razy, co dana osoba myśli, to jest to już ogromny sukces. Zwracam uwagę na tę jakże istotną różnicę.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Ok dobra podam przykład. Siedzę z kolegą rozmawiamy sobie. Nagle moment, pomyślałem o pewnej liczbie, w tym samym czasie kolega tez o niej pomyślał. Czy to zbieg okoliczności? Możliwe. Chwilę później motyw. Rozmawiamy o swoich dziadkach. W końcu stwierdzam iż jego dziadek ma na imię tak i tak , ile ma lat i jak żył dotychczas. O dziwo zgadza się. Co jest śmieszne, nie znam jego tak dobrze (kolegę oczywiście) żeby mówić kim jest on sam a co mówić jego dziadek. Zauważmy iż ludzie w jakiś sposób są telepatami. Wszyscy. Nie którzy potrafią korzystać z tego daru inni mają tylko przebłyski tej zdolności.

A co do wywołania duchów, każdy może wywołać ducha. Każdy z Nas. Tylko iż nie każdy potrafi zabezpieczyć się podczas seansu i później. Wielu młodych ludzi eksperymentuje z wywoływaniem duchów ale to do niczego dobrego nie prowadzi gdyż sam fakt iż nie potrafią go potem odesłać mówi o tym. Internet stał się wszechnicą wiedzy o spirytyzmie i spirytualizmie. każdy może znaleźć jakiś sposób na przywołanie ducha, ale rzadko gdzie można znaleźć jakiś o odwołaniu ducha.

Czemu ? <b>Orson </b> to dobrze ujął

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Bo spirytyści twierdzą, że można wywołać ducha, ale rzecz jasna, tylko oni to potrafią, albo potrafią bez szody dla zdrowia. Zatem w podtekście chcą mieć monopol na tego typu działalność.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Chamem byłem, chamem będę i chamem zostanę

Wróć do „ARTYKUŁY SERWISU INFRA”