Proszę o pomoc.
Re: Proszę o pomoc.
Aby pomóc tej rodzinie obowiązkowo należy udać się do nich pisanie na forum nic nie da co widać. Pani Małgosiu proponuję Pani poszukać wiarygodnej osoby typu medium bez tego ani rusz znam pewną osobę z Krakowa ale czy będzie w stenie Pani pomóc nie wiem ? Badania to już coś innego choć również bardzo ważnego w celu poznania ''charakteru' ' zjawiska ale do tego potrzeba również kilku urządzeń pomiarowych ale priorytetem jest medium.
Cóż mija kolejny dzień w którym nadal nie otrzymałem maila od zainteresowanej osoby. W tej chwili dla mnie ta sprawa staje się coraz mniej wiarygodna. No cóż poczekam do jutra, jeśli jutro nic nie otrzymam temat dla mnie będzie zamknięty. Pozdrawiam!
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
[quote name='Dariusz_INFRA' post='61245' date='nie, 13 wrz 2009 - 15:09']Cóż mija kolejny dzień w którym nadal nie otrzymałem maila od zainteresowanej osoby. W tej chwili dla mnie ta sprawa staje się coraz mniej wiarygodna. No cóż poczekam do jutra, jeśli jutro nic nie otrzymam temat dla mnie będzie zamknięty. Pozdrawiam![/quote]
To byla zmudna prowokacja pozdrawiam
To byla zmudna prowokacja pozdrawiam
Wojownik Chrystusa zabija spokojnie, a umiera jeszcze spokojniej. Umierając wyświadcza przysługę sobie, a zabijając - Chrystusowi! ...
boyka ja bym nie oceniał z marszu że to była prowokacja, po tym jak ta pani została na początku potraktowana przez parę osób nie dziwię się że aczęła szukać pomocy gdzie indziej.
Prosiłam o pomoc duchową nie o badania. Państwo ciągle mnie atakują. Dziękuję za takie podejście. Pomoc zaoferowało mi Polskie Towarzystwo Studiów Spirytystycznych i zwrócę się niedługo do niego.
[quote name='Małgosia' post='61362' date='wto, 15 wrz 2009 - 14:56']Prosiłam o pomoc duchową nie o badania. Państwo ciągle mnie atakują. Dziękuję za takie podejście. Pomoc zaoferowało mi Polskie Towarzystwo Studiów Spirytystycznych i zwrócę się niedługo do niego.[/quote]
Dariusz jako pierwszy odpowiedział na posta i wymienił czym może macie do czynienia oraz podał swój adres email aby porozmawiać prywatnie..... Zbadać czyli zbadać dokładnie te zjawiska które występują u was w domu. Jeśli się nie zgadzacie na badania tych zjawisk to proszę od razu mówić. Chociaż ja uważam ze jeśli coś robić to dobrze i dokładnie..... Oczywiście kończąc na tym aby pozbyć się tego nieproszonego gościa
Dariusz jako pierwszy odpowiedział na posta i wymienił czym może macie do czynienia oraz podał swój adres email aby porozmawiać prywatnie..... Zbadać czyli zbadać dokładnie te zjawiska które występują u was w domu. Jeśli się nie zgadzacie na badania tych zjawisk to proszę od razu mówić. Chociaż ja uważam ze jeśli coś robić to dobrze i dokładnie..... Oczywiście kończąc na tym aby pozbyć się tego nieproszonego gościa
Ostatnio zmieniony wt wrz 15, 2009 2:59 pm przez asiatko31, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.
Nie wystarczy zdobywać mądrości, trzeba jeszcze z niej korzystać
Należy się bać istotki czerpiącego wiedzę z jednej książki

kobieta się doczekała pomocy INFRy.... poszła do PTSS ze specjalistami tam nie jest też rewelacja ale nie ma tyle chamstwa z jakim się spotkała (np post numer 5 czy 10) skoro ja nie mogłam znaleść tu nikogo kto zajmuje się spirytyzmem i ma jakieś doświadczenie to ciekaw jestem kto by pojechał przegonić byty tej kobiecie ?
Ostatnio zmieniony czw wrz 17, 2009 8:22 am przez troll85, łącznie zmieniany 1 raz.
" Syn bawił się w wywoływanie duchów" to mówie bardzo wiele. W takich przypadkach często dochodzi do nawiedzania domu przez ducha, którego się chciało wywołać. Jedynie specjalista w tej kwestii może pomóc.
Demaskator
Bo ową pomoc odrzuciła.Poczytaj co pisał Darek.kobieta się doczekała pomocy INFRy..
Gdzie Ty tu widzisz chamstwo.To tylko pytania,coś tu jest namieszane i to nie chudo.(...)poszła do PTSS ze specjalistami tam nie jest też rewelacja ale nie ma tyle chamstwa z jakim się spotkała (np post numer 5 czy 10)
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Demaskator Małgosia nie chciała pomocy od Dariusza. A przecież Dariusz i tak dużo zrobił. Bo odpisał jej, powiedział z czym może mieć do czynienia, podał swój email. I jak to się zakończyło? Sam widzisz jak.
Prawda jest pochodnią olbrzymią zbliżamy się do niej tylko na chwilę w obawie, by nie spłonąć.