Dziwny obiekt nad poligonem
Re: Dziwny obiekt nad poligonem
Poligon . Wiemy ile rózności jest testowanych na poligonach, widocznie to jakiś smieć kosmiczny, który wszedł w atmosferę. Lub też zjawisko atmosferyczne, ktorego nie znamy
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Może to chwilowe zgrupowanie kryształków lodu, woda w postacie pary może jakś faktycznie paranormalna anomalia.Bo na pojazd obcych mi to nie wygląda:)
[quote name='UFOWORLDNEWS' post='61679' date='pon, 21 wrz 2009 - 20:41']Może to chwilowe zgrupowanie kryształków lodu, woda w postacie pary może jakś faktycznie paranormalna anomalia.Bo na pojazd obcych mi to nie wygląda:)[/quote]
Chwilowe? Przykro mi nie mogę tego potwierdzić. Dla tego że kryształki lodu nawet jeśli miały by zgrupować się w taki twór musiały by być widoczne od momentu tworzenia się aż do zaniku. Z tym że problemem jest czas w jakim warstwa osiadania zmienia poziom wysokości. Owszem można powiedzieć że jest to szybki proces jednakże jego czas trwania wynosi min 30minut co w tym przypadku jak już pisałem wyżej zajść nie mogło. Dalej w przypadku opadania warstwy osiadającej sam proces kondensacji nie przebiega w tempie błyskawicznym - i znów musi minąć określony czas w tym przypadku ok 10 - 15 minut. Także samo to jak szybko zjawisko powstało i jak szybko zanikło przeczy temu wszystkiemu co chcecie zawrzeć pod płaszczyzną zjawisk meteorologicznych. Jedynym wytłumaczeniem jest kosmiczny śmieć choć i ten wątek można podważyć. Otóż jak dla mnie jest to zjawisko którego genezy nie jestem w stanie wyjaśnić w sposób naukowy. Pozdrawiam!!
Chwilowe? Przykro mi nie mogę tego potwierdzić. Dla tego że kryształki lodu nawet jeśli miały by zgrupować się w taki twór musiały by być widoczne od momentu tworzenia się aż do zaniku. Z tym że problemem jest czas w jakim warstwa osiadania zmienia poziom wysokości. Owszem można powiedzieć że jest to szybki proces jednakże jego czas trwania wynosi min 30minut co w tym przypadku jak już pisałem wyżej zajść nie mogło. Dalej w przypadku opadania warstwy osiadającej sam proces kondensacji nie przebiega w tempie błyskawicznym - i znów musi minąć określony czas w tym przypadku ok 10 - 15 minut. Także samo to jak szybko zjawisko powstało i jak szybko zanikło przeczy temu wszystkiemu co chcecie zawrzeć pod płaszczyzną zjawisk meteorologicznych. Jedynym wytłumaczeniem jest kosmiczny śmieć choć i ten wątek można podważyć. Otóż jak dla mnie jest to zjawisko którego genezy nie jestem w stanie wyjaśnić w sposób naukowy. Pozdrawiam!!
Ostatnio zmieniony pn wrz 21, 2009 5:59 pm przez Kalatos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
[quote name='Orson' post='61685' date='pon, 21 wrz 2009 - 21:13']Czyżby Jan Pająk miał rację? :lol:[/quote]
Nie mieszajmy do tego magnokraftów. :lol:
Nie mieszajmy do tego magnokraftów. :lol:

[quote name='UFOWORLDNEWS' post='61731' date='wto, 22 wrz 2009 - 21:00']Nie mieszajmy do tego magnokraftów. :lol:
[/quote]
Dzięki najwyższemu że pan Pająk nie był tam obecny
Bo wyszło by że testujemy magnetokraf 

Dzięki najwyższemu że pan Pająk nie był tam obecny

"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
Moze warto napisać do MUFON CES tam w 99 % nie ma ''ufologów'' lecz są skupieni sami naukowcy badający ten fenomen
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
[quote name='Orson' post='61779' date='śro, 23 wrz 2009 - 19:48']Bardzo dobry pomysł. Jeśli trzeba pomocy językowej służę:).[/quote]
Podejrzane to twoje zainteresowanie UFO ostatnio.Czyżbyś chciał obalić ,,mit" U.F.O.? :rolleyes:
Podejrzane to twoje zainteresowanie UFO ostatnio.Czyżbyś chciał obalić ,,mit" U.F.O.? :rolleyes:

Ostatnio zmieniony śr wrz 23, 2009 6:15 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.