Przelot nieznanego obiektu w Murowanej Goślinie

Relacje, zdjęcia i doniesienia z kraju.
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

Przelot nieznanego obiektu w Murowanej Goślinie

Post autor: UFOWORLDNEWS »

Opis zaczerpnięty ze strony Poznańskiej Grupy Ufologicznej.
<font size="2">W dniu 29-10 br. dostaliśmy zgłoszenie o zarejestrowaniu przez kamerę nieznanego obiektu w miejscowości Murowana Goślina.

</font>[left]<font size="2">Podczas widowiska plenerowego "Dzieje Murowanej Gośliny" w dniu 25 lipca br. Rejestracja przelotu obiektu miała miejsce około godziny 22:15 lub 22:30.</font>[/left][left]<font size="2">Poniżej przedstawiamy opis świadka zdarzenia:</font>[/left][left]

[/left][left]<font size="2">"25 lipca 2009 roku. Wielkie widowisko "Dzieje Murowanej Gośliny", jedno z największych w Wielkopolsce. Jako reżyser spektaklu nie zajmowałem się w tym czasie niczym co było nie związane z widowiskiem. Wszelkie "poboczne" zjawiska z pewnością umykały mojej uwadze jak i uwadze widzów. Staraliśmy się aby spektakl był jednym z tych, które wgniatają" w fotel. Nic więc chyba dziwnego, że dopiero po bardzo długim czasie gdy przeglądałem materiały video ze spektaklu zastanowił mnie pewien błysk podczas sceny chrztu. Błysk, który z całą pewnością nie był zamierzony ani wygenerowany przez obecne na widowisku urządzenia do pirotechniki, fajerwerków czy świateł. Dopiero pod koniec października zastanowiło mnie to na tyle aby zgłosić sprawę fachowcom. Wcześniej jednak zaprezentowałem film kilku swoim znajomym, którzy również nie potrafili określić co to może być, czy latający obiekt, czy coś innego. Operator kamery wychwycił to "coś" również na swoim komputerze, na który przegrał całość widowiskowych materiałów. Oglądając bardziej wnikliwie scenę z "błyskiem" zaczął on coraz bardziej przypominać coś latającego, coś, co wtedy przelatywało nad Murowaną Gośliną . Ale nie był to z pewnością ani samolot, ani fajerwerk (musiałby być puszczony poziomo, co jest niemożliwe)."

</font>
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LwkrskRCa9A&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LwkrskRCa9A&hl=pl&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/left]
<font size="2">

</font><font size="2">Naszym zdaniem wśród wystrzałów tylu fajerwerków mogła to być petarda, ale nie można wykluczyć, że mógł to być jakiś nieznany nam obiekt.</font>

<font size="2">Poniżej znajdują się ujęcia z kamery. Ujęcie nr 1 jest oryginalne, a ujęcia 2 i 3 zostały przepuszczone przez filtr.

</font><div align="center"><font size="2">[ external image ]

Źródło:PGU
Ostatnio zmieniony sob lis 07, 2009 3:53 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Christina von Dreien
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Re: Przelot nieznanego obiektu w Murowanej Goślinie

Post autor: spacemaster92 »

Wygląda na fajerwerke tylko gdzie ogień dym?? To mogło być wszystko. Może świetlik??
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
Niekwestionowany96
Infranin
Kontakt:

Re: Przelot nieznanego obiektu w Murowanej Goślinie

Post autor: Niekwestionowany96 »

Wygląda jak Rods
Zmiany Dla Niekwestionowanych

<div align='center'>[ external image ]
</div>
ODPOWIEDZ

Wróć do „OBSERWACJE Z POLSKI”