Kilka dni temu odbyła się debata ufologiczna zorganizowana przez studentów katowickich, była zdaje się wyjątkowa, ponieważ wyraźnie nakreślone zostały przez organizatora dwa nurty - "za i przeciw", obiecaliście o ile pamiętam relację. Czy będzie?
Pozdrawiam.
Mam pytanie...
Re: Mam pytanie...
Tak postaramy się o relację Ivelliosa być może jeszcze dzisiaj z materiałem audio.
[quote name='RysiekINFRA' post='64373' date='śro, 16 gru 2009 - 09:29']Tak postaramy się o relację Ivelliosa być może jeszcze dzisiaj z materiałem audio.[/quote]
Dziękuję za odpowiedź, jednak mam jeszcze jedno pytanie...
Czy INFRA nie zrobiła swojej relacji? Jeżeli tak, to dlaczego?
Dziękuję za odpowiedź, jednak mam jeszcze jedno pytanie...
Czy INFRA nie zrobiła swojej relacji? Jeżeli tak, to dlaczego?
[quote name='xedos' post='64377' date='śro, 16 gru 2009 - 09:25']Dziękuję za odpowiedź, jednak mam jeszcze jedno pytanie...
Czy INFRA nie zrobiła swojej relacji? Jeżeli tak, to dlaczego?[/quote]
Niestety nasz kolega z Katowic, który miał być na debacie, w ostatniej chwili, z przyczyn rodzinnych, musiał odwołać swoją obecność.
Czy INFRA nie zrobiła swojej relacji? Jeżeli tak, to dlaczego?[/quote]
Niestety nasz kolega z Katowic, który miał być na debacie, w ostatniej chwili, z przyczyn rodzinnych, musiał odwołać swoją obecność.
[quote name='RysiekINFRA' post='64378' date='śro, 16 gru 2009 - 11:30']Niestety nasz kolega z Katowic, który miał być na debacie, w ostatniej chwili, z przyczyn rodzinnych, musiał odwołać swoją obecność.[/quote]
Bardzo cenię uczciwość INFRY, dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Bardzo cenię uczciwość INFRY, dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam