Ministerstwo chce niszczyć informacje o UFO
Ministerstwo chce niszczyć informacje o UFO
Niedziela, 28 lutego (18:09)
Brytyjskie ministerstwo obrony podało w niedzielę, że doniesienia o niezidentyfikowanych obiektach latających (UFO) będą trafiać do niszczarek ze względu na rekordowy napływ takich informacji od ludności.
Nowe doniesienia będą niszczone po upływie 30 dni.
Oznacza to, że szczegóły pojawienia się UFO będą wyłączone z przepisów o swobodnym dostępie do informacji, które pozwalały pasjonatom latających spodków na dostęp do szczegółowych materiałów na temat obserwacji takich obiektów.
Do ministerstwa w zeszłym roku napłynęły 634 raporty o UFO - najwięcej od rekordowego pod względem spotkań z UFO roku 1978, kiedy ludzie złożyli 750 doniesień na ten temat.
W grudniu Wielka Brytania zlikwidowała linię telefoniczną i adres e-mailowy do informowania o szczegółach aktywności UFO. Funkcjonariusz ds. UFO został przeniesiony na inne stanowisko. Rząd uznał dalsze istnienie gorącej linii i maila ds. UFO za marnotrawienie środków ministerstwa obrony.
Ministerstwo przyznało wtedy, że nie znaleziono dowodów na zagrożenie, jakie dla Wielkiej Brytanii miałyby stanowić UFO, ani dowodów na istnienie istot pozaziemskich. Rzecznik ministerstwa obrony dodał, że wszelkie zagrożenia z powietrza wykryłyby radary, po czym zajęłyby się nimi samoloty RAF.
źródło informacji: INTERIA.PL/PAP
A powiedzieli, że ujawnią wszystkie akta o UFO.
Brytyjskie ministerstwo obrony podało w niedzielę, że doniesienia o niezidentyfikowanych obiektach latających (UFO) będą trafiać do niszczarek ze względu na rekordowy napływ takich informacji od ludności.
Nowe doniesienia będą niszczone po upływie 30 dni.
Oznacza to, że szczegóły pojawienia się UFO będą wyłączone z przepisów o swobodnym dostępie do informacji, które pozwalały pasjonatom latających spodków na dostęp do szczegółowych materiałów na temat obserwacji takich obiektów.
Do ministerstwa w zeszłym roku napłynęły 634 raporty o UFO - najwięcej od rekordowego pod względem spotkań z UFO roku 1978, kiedy ludzie złożyli 750 doniesień na ten temat.
W grudniu Wielka Brytania zlikwidowała linię telefoniczną i adres e-mailowy do informowania o szczegółach aktywności UFO. Funkcjonariusz ds. UFO został przeniesiony na inne stanowisko. Rząd uznał dalsze istnienie gorącej linii i maila ds. UFO za marnotrawienie środków ministerstwa obrony.
Ministerstwo przyznało wtedy, że nie znaleziono dowodów na zagrożenie, jakie dla Wielkiej Brytanii miałyby stanowić UFO, ani dowodów na istnienie istot pozaziemskich. Rzecznik ministerstwa obrony dodał, że wszelkie zagrożenia z powietrza wykryłyby radary, po czym zajęłyby się nimi samoloty RAF.
źródło informacji: INTERIA.PL/PAP
A powiedzieli, że ujawnią wszystkie akta o UFO.
ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Re: Ministerstwo chce niszczyć informacje o UFO
@Pantanal
Wiem że ujawnili,dlatego też tak napisałem.Że nic z nich nie wynika,inna bajka.Zainteresowało mnie coś zupełnie innego.Mianowicie technika,pobili wszystkich.

Wiem że ujawnili,dlatego też tak napisałem.Że nic z nich nie wynika,inna bajka.Zainteresowało mnie coś zupełnie innego.Mianowicie technika,pobili wszystkich.
Możemy spać spokojnie,RAF czuwa(...)Rzecznik ministerstwa obrony dodał, że wszelkie zagrożenia z powietrza wykryłyby radary, po czym zajęłyby się nimi samoloty RAF.

ŻYCIE JEST TYLKO GRĄ
WSZYSTKO,CZYM ONO JEST,TO ILUZJA,ALE WY,GRACZE,DOSZLIŚCIE DO PRZEKONANIA,ŻE TO JEDYNA RZECZYWISTOŚĆ
Ujawnili to co chcieli ujawnić. Ale czy jest to 30% czy 90% tego się i tak nie dowiemy. Na pewno ujawnili wszystkie te raporty gdzie przypadki pojawienia się UFO można było wyjasnić czynnikami naturalnymi.
Jeśli mają jakieś wiarygodne informacje na temat niezidentyfikowanych obiektów latających to z pewnością ich nie zniszczą. Reszta do kosza, też bym tak zrobił.
-
- Homo Infranius Plus
- Kontakt:
[quote name='ADAX' post='67004' date='01 marzec 2010 - 12:26']Jeśli mają jakieś wiarygodne informacje na temat niezidentyfikowanych obiektów latających to z pewnością ich nie zniszczą. Reszta do kosza, też bym tak zrobił.[/quote]
Dla mnie oczywistym faktem jest, że jednak bardzo interesowali się tym zjawiskiem, skoro tak skrzętnie to wszystko zbierali... Doszli do pewnych wniosków, czym jest to zjawisko i dlatego udostępniają te wszystkie akta, a nawet będą niszczyć, no bo przecież nic w nich nie ma takiego...
Właściwie to po co przez te wszystkie lata to zbierali, szkoda było czasu 
Oczywiscie tym wszystkim ,,szaraczkom'', którzy płacą na nich podatki, nie udostępnią wniosków... po co przeciążać ich głowy, niepotrzebnymi, zbędnymi wnioskami... Napiszę Wam, że ten przebrany '' barszczyk'', który udostępniają, mogą sobie wsadzić w cztery litery...
Dla mnie oczywistym faktem jest, że jednak bardzo interesowali się tym zjawiskiem, skoro tak skrzętnie to wszystko zbierali... Doszli do pewnych wniosków, czym jest to zjawisko i dlatego udostępniają te wszystkie akta, a nawet będą niszczyć, no bo przecież nic w nich nie ma takiego...

Oczywiscie tym wszystkim ,,szaraczkom'', którzy płacą na nich podatki, nie udostępnią wniosków... po co przeciążać ich głowy, niepotrzebnymi, zbędnymi wnioskami... Napiszę Wam, że ten przebrany '' barszczyk'', który udostępniają, mogą sobie wsadzić w cztery litery...
Kolejna oficjalna informacja, którą łykną zwykłe osoby a Ministerstwo i tak po uszy w tym siedzi tyle, że nie oficjalnie tak jest wszędzie co potwierdziła mi moja ''wtyczka w WP''...
[quote name='azor' post='67128' date='04 marzec 2010 - 11:57']Kolejna oficjalna informacja, którą łykną zwykłe osoby a Ministerstwo i tak po uszy w tym siedzi tyle, że nie oficjalnie tak jest wszędzie co potwierdziła mi moja ''wtyczka w WP''...[/quote]
Jaśniej proszę...
Jaśniej proszę...
[quote name='xedos' post='67135' date='04 marzec 2010 - 15:23']Jaśniej proszę...[/quote]
Jaśniej niestety nie mogę jak się domyślasz
Pantanal Ty Zdany uważasz za autentyczne ?
Jaśniej niestety nie mogę jak się domyślasz

Pantanal Ty Zdany uważasz za autentyczne ?
Ostatnio zmieniony pt mar 05, 2010 10:10 am przez azor, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='azor' post='67169' date='05 marzec 2010 - 12:10']Jaśniej niestety nie mogę jak się domyślasz 
Pantanal Ty Zdany uważasz za autentyczne ?[/quote]
Arek afera jest z polskim Herkulesem, mam fotki, bedzie dym jak cholera.

Pantanal Ty Zdany uważasz za autentyczne ?[/quote]
Arek afera jest z polskim Herkulesem, mam fotki, bedzie dym jak cholera.
Co to za sprawa bo jestem nie w temacie ?