ESA

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
Awatar użytkownika
UFOWORLDNEWS
Weteran Infranin
Kontakt:

ESA

Post autor: UFOWORLDNEWS »

[ external image ]

Latające talerze, obcy i UFO dla wielu ludzi fantastyka naukowa, dla innych to prawda.Jakie jest naukowe wyjaśnienie dla tych niewyjaśnionych zdarzeń na niebie?Czy istnieje życie w kosmosie?Euro News Space Magazine obserwuje debatę.

Nagranie z strony ESA
Ostatnio zmieniony czw mar 25, 2010 7:02 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Alan Watts
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Re: ESA

Post autor: spacemaster92 »

A czaicie takiego zonka, latamy już z dużą prędkością nadświetlną nawet potrafimy wytworzyć tunele czasoprzestrzenne, że możemy się w innej galaktyce pojawić i szukamy obcych cywilizacji, a tu pustka?? Żadnych istot żywych nawet mikrobów, na żadnej planecie, w żadnej galaktyce tylko my jedyni??
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
ADAX
Weteran Infranin
Kontakt:

Re: ESA

Post autor: ADAX »

[quote name='spacemaster92' post='67957' date='25 marzec 2010 - 23:00']A czaicie takiego zonka, latamy już z dużą prędkością nadświetlną nawet potrafimy wytworzyć tunele czasoprzestrzenne, że możemy się w innej galaktyce pojawić i szukamy obcych cywilizacji, a tu pustka?? Żadnych istot żywych nawet mikrobów, na żadnej planecie, w żadnej galaktyce tylko my jedyni??[/quote]

Tego akurat się nie dowiemy, tzn się ja nie dowiem nie wiem jak inni. W sumie mikroby będą. Ja bym się martwił o to komu się będzie chciało latać po całej przestrzeni kosmicznej !! To trwało by ho ho ho i dłużej .
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”