[ external image ]
Latające talerze, obcy i UFO dla wielu ludzi fantastyka naukowa, dla innych to prawda.Jakie jest naukowe wyjaśnienie dla tych niewyjaśnionych zdarzeń na niebie?Czy istnieje życie w kosmosie?Euro News Space Magazine obserwuje debatę.
Nagranie z strony ESA
ESA
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
-
- Full Active
- Kontakt:
Re: ESA
A czaicie takiego zonka, latamy już z dużą prędkością nadświetlną nawet potrafimy wytworzyć tunele czasoprzestrzenne, że możemy się w innej galaktyce pojawić i szukamy obcych cywilizacji, a tu pustka?? Żadnych istot żywych nawet mikrobów, na żadnej planecie, w żadnej galaktyce tylko my jedyni??
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Re: ESA
[quote name='spacemaster92' post='67957' date='25 marzec 2010 - 23:00']A czaicie takiego zonka, latamy już z dużą prędkością nadświetlną nawet potrafimy wytworzyć tunele czasoprzestrzenne, że możemy się w innej galaktyce pojawić i szukamy obcych cywilizacji, a tu pustka?? Żadnych istot żywych nawet mikrobów, na żadnej planecie, w żadnej galaktyce tylko my jedyni??[/quote]
Tego akurat się nie dowiemy, tzn się ja nie dowiem nie wiem jak inni. W sumie mikroby będą. Ja bym się martwił o to komu się będzie chciało latać po całej przestrzeni kosmicznej !! To trwało by ho ho ho i dłużej .
Tego akurat się nie dowiemy, tzn się ja nie dowiem nie wiem jak inni. W sumie mikroby będą. Ja bym się martwił o to komu się będzie chciało latać po całej przestrzeni kosmicznej !! To trwało by ho ho ho i dłużej .