UFO wymysłem?

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: UFO wymysłem?

Post autor: Rysiek23 »

Jeśli chodzi o Emilci, zapoznałem się tylko z przytaczanymi relacjami Jana Wolskiego, które dodam, często były sprzeczne (albo przytoczenia, albo relacja, z tego wynika). Jakby nie było- z tym przypadkiem jest dokładnie tak, jak napisałem powyżej.

Cały "pic" w tym, że nie są w żadnym punkcie sprzeczne. Przekonasz się o tym w poniedziałek słuchając kolejnego niepublikowanego materiału jaki otrzymaliśmy od Arka Miazgi.

Ryszardzie, czy to oznacza, że wiedźmy istnieją?

Wiedźmy istnieją i istnieć będą. Doprawdy zupełnie nietrafiony argument.
Ostatnio zmieniony czw maja 06, 2010 6:47 pm przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: azor »

[quote name='Orson' post='69262' date='06 maj 2010 - 22:50']Trafiony, bo rozszerzyłem pytanie, domyślając się, że zinterpretujesz je tak wąsko, jak będziesz chciał:).

Zatem?[/quote]

Zatem Twoje opinie juz znamy a ja uważam że pisanie i przytaczanie kolejnych dowodów jest stratą czasu Rysku.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Orsonie drogi doprawdy nie rozumiem o co chodzi Ci z tymi wiedźmami i jaki ma to związek z UFO? Sam spotkałem kobietę, która twierdziła, że jest wiedźmą i rzucała na mnie klątwy :) A więc one istnieją albo chociaż tak im się wydaje.

Ferujesz wyrokami na prawo i lewo tymczasem mogę się założyć, że nie czytałeś sprawozdania z Emilcina Blani-Bolnara i Kietlińskiego, nie znasz relacji Adasia Popiołka i zdarzenia w Golinie. Jeśli o czymś mówimy to mówmy o konkretach a akurat Emilcin jest dobrym materiałem do dyskusji.
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: soudak040771 »

Orson napisał :

Specyficzne UFO widywano w Ameryce Łacińskiej, specyficzne ufoludki w Ameryce, jeszcze inne w Polsce. Świadczy to o lokalnym charakterze tych widziadeł i archetypie, który funkcjonował w danej społeczności. Dlatego też hindusi widzą Kali, a katolicy matkę Jezusa. Dlatego też Japończycy widywali kappa i oni, a Słowianie upiry, strzygi i nietopyrze (ale już sąsiednie ludy germańskie prukcogów, nibelungi i alpadrucki).

A pomyślałeś, że są to istoty na tyle inteligentne,że właśnie chcą, abyśmy je tak postrzegali , jak oni chcą. Chcą, żeby w różnych regionach świata, byli postrzegani różnie ? Skoro przewyższają nas technologią, to i inteligencją... To zawsze idzie w parze...
soudak040771
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: soudak040771 »

Skąd wiesz,że to o czym piszę, nie jest wiedzą ? Widziałeś ufo ? Doświadczyłeś tego co ja ? Napiszę Ci tylko, że przez kilkanaście lat pracowałem w pewnej państwowej nazwijmy to firmie. Na całym świecie jest tak,że relacje takich osób jak moje, są bardzo wiarygodne...
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

[quote name='Orson' post='69274' date='06 maj 2010 - 22:17']No właśnie. Podobnie jest z UFO. Ono istnieje, lub tak się tym ludziom wydaje, że coś widzą, a nie widzą.

Tyle:)[/quote]

Nie rozumiemy się. Uważam, że wiedźmy istnieją, magowie i czarnoksiężnicy aczkolwiek mam wątpliwości co do ich kwalifikacji. Po prostu wybrałeś zły przykład, gnomy i elfy byłby lepszym.

Wracając do zjawiska UFO, które wydaje mi się być jak najbardziej realnym, jakoś dziwnie unikasz tematu Emilcina. W końcu to był NOL i niezidentyfikowani jego pasażerowie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”