Wszechświaty równoległe

O kosmosie bliskim i dalekim, odkrycia, zagrożenia i zaskoczenia.
Awatar użytkownika
Zbyszek
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Re: Wszechświaty równoległe

Post autor: Zbyszek »

To był fajny świadomy sen:),tyle ze przydługawy
Ostatnio zmieniony sob wrz 04, 2010 8:19 pm przez Zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: danut »

[quote name='Zbyszek' post='72995' date='05 wrzesień 2010 - 00:19']To był fajny świadomy sen:),tyle ze przydługawy[/quote]

Znalazłam parę punktów wspólnych z tym co opisywał Castaneda. Tyle, że ..właśnie przydługawy..:) i nie było takiej mozliwosci, aby nikt nie zainteresował się tak długim moim snem, ani tez mojej wytrzymałości fizycznej nie posądzam o to, aby przetrzymała tyle dni bez jedzenia i picia, chociazby..:)

Zwracałam kiedyś na to uwagę, człowiek po takim doswiadczeniu bywa ogłupiony, najczęściej, najłatwiej uznac.. ee.. tam to mi się śniło i zamknąc temat, ale z biegiem czasu zaczynają pojawiac się te szczegóły, które juz tam widziałam, pojawiac się taki obraz zmieniającej się rzeczywistości otoczenia, rozpoznajesz wtedy i zaczynasz myslec, co jest nie tak...i materialne rzeczy jak słusznie zauważa " robertcb", czy jak w przypadku kontaktu na odwrót- kobiety z przyszłości u nas, i zaczynają co do joty sprawdzac się jej przepowiednie..
Nazwa użytkownika
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Nazwa użytkownika »

.
Ostatnio zmieniony sob wrz 04, 2010 8:59 pm przez Nazwa użytkownika, łącznie zmieniany 1 raz.
robertcb
Infranin
Kontakt:

Post autor: robertcb »

Danut, a co ta kobieta przepowiadała?

Z tego co opisywałaś, to Twoje doświadczenie dotyczyło by (gazeta) czasów kadencji Kwaśniewskiego (czyli pewnie do konca 2005 roku) A teraz mamy 2010, więc skąd by ta kobieta miała wiedzieć co nastapi jeszcze później?
Zapraszam na moją stronę - poradnik - w całości poświęconą tematyce CB radio.

<a href="http://radioamator.elektroda.eu">CB radio - poradnik</a>
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Nie wiedziała co póżniej, to dla mnie jest rozległy okres czasu i stopniowo z biegiem lat dostrzegałam spełniająca sie przepowiednie i osobiste widzenia gdzie byłam, a w tamtym czasie byc nie powinnam. Tu Soudak wspomina o kontakcie z Istota ponad to i ona już podawała pare zdań, dziwnych co maja się wypełnic, ale bez okreslenia czasu, tylko że za mojego zycia, ponieważ mam wczesniej o nich wiedziec, bądź nie wystraszą mnie bo bedę wiedziała, ale to juz jest na inny temat...
Awatar użytkownika
Zbyszek
Homo Infranius Plus
Kontakt:

Post autor: Zbyszek »

Hej Danut, nie trzeba się było przyznawać do tych aniołów. Teraz cie pokonają:)
Ostatnio zmieniony ndz wrz 05, 2010 10:31 am przez Zbyszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Zbyszku nic nie bój...:).."Jakże ciasna jest brama i wąska droga, która prowadzi do życia, a mało jest takich, którzy ja znajdą"...Pantanal, czy było realne...nie było, dlatego piszę , że wszystko co uznajemy za takie musi iśc w zgodzie z naszym pojmowaniem, które ogranicza widzenie i nie jest doskonałe..Dopiero jeśli będziesz w stanie to pojac stanie się realnym..Jak inaczej chcecie udowodnic istnienie światów równoległych?..Ja piszę, że istnieją, gdyż je widziałam...
Ostatnio zmieniony ndz wrz 05, 2010 10:52 am przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

Dokuczacz Pantanal cały czas podpuszcza Danut, gdyz jej historia jest dla Niego bardzo interesująca. Jak Józek S. wierzy, ale cały czas sprawdza... :)
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Kasiu wiem o tym i nawet mnie to nie drażni...:), a dla odmiany cos z waszego artykułu na stronie.."Po latach studiów nad kosmicznymi czarnymi dziurami brytyjski fi­zyk Stephen Hawking sformułował rewolucyjną wówczas tezę, zgodnie z którą Wszechświat jest hologramem. Dziś wielu jego kolegów podziela ten pogląd. Gazeta, filiżanka kawy i stół, na którym je widzimy, nie są tym, na co w naszych oczach wyglądają. W rzeczywi­stości wszystkie formy naszego trójwymia­rowego świata tworzy super-powierzchnia - hologram.

"....Pantanal ja nic nie wiem o substancjach, jakoby były wspomagaczami..:).., ale idąc tym tropem ludy prymitywne, szamani itd. posługują się tego typu metodami i tu nie chodzi już nawet o narkotycznie działające rośliny, ale nawet rytmiczny taniec, czy dźwięki, które potrafią przestroic człowieka w inny stan świadomości i może gdzieś tam balansują na granicy tego co można jeszcze zobaczyc, ale czy osiągnowszy to w ten sposób, są w stanie widziec prawidłowo?...Piszesz, ze Jezus nie o tym mówił, a zobacz...chodzi właśnie o wejście do Królestwa Niebieskiego i powiada coś takiego...Nie jest godny ten, kto chciałby wejśc do tego domu jak złodziej, bo złodziej zamiast drzwiami wchodzi przez okno, lub po drabinie...:), a skoro tak, to nie jest w stanie poczuc się w nim jak gośc, a skoro tak stąpa tam po omacku i w ciemnościach i nie jest w stanie odebrac prawidłowo...
Ostatnio zmieniony ndz wrz 05, 2010 4:29 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Nie, nie przyjmowałam wtedy żadnych substancji, ani leków, uwierzyłabym w halucynacje, tak jak juz pisałam gdyby ktokolwiek potwierdził , z4 działo się coś innego w tym czasie niż ja pamiętam, a tu nawet...mój chłopak żył jakiś czas w strachu, gdy okazało się, że ja równiez wiem to co jemu się śniło...próbował przeprowadzac dochodzenie, gdzie było to mieszkanie, w którym przecież byliśmy razem...zresztą dużo ludzi z mojego otoczenia baraniało z kilku takich małych faktów, jak wspomniana gazeta, pieniążki z data wyprzedzającą tamten czas,list do szkoły ale napisany na czyms innym niż maszyna do pisania, mój referat o konstytucji 3maja, gdzie piszę " a tu w roku 1990..:)" był 81 żeby było jasne...to były inne przeżycia niż te tworzone przez nasz umysł marzenia senne, mary itp.. inne, dziwniejsze, bo nikomu nie przyszło na myśl takie rozwiązanie, jakie teraz podaje, nikomu, także i mnie było bardzo ciężko przyjąc to do wiadomości i po prostu uwierzyc..
Ostatnio zmieniony ndz wrz 05, 2010 4:52 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „UKŁAD SŁONECZNY i WSZECHŚWIAT”