[quote name='Orson' post='73404' date='13 wrzesień 2010 - 19:56']No cóż, jeden i drugi fakt wcale mnie nie dziwi:).
Ale do rzeczy:
W takim razie, z mojego okna widuję często UFO, tyle, że jest to sputnik, który gry wyłania się z chmur jest po prostu czerwony, a z mojej perspektywy wygląda jak kulka. Zresztą, dosyć często zdarza mi się obserwować pioruny kuliste, które zachowują się podobnie. No i oto całe UFO:D. Jak ktoś będzie chciał w coś uwierzyć, to zawsze uwierzy, ot cała historia.
I proszę - nie nazywajmy tego badaniami, bo śmiech na sali. Panowie mają takie, a nie inne hobby, ale bez przesady:).[/quote]
Jeśli je tak często widujesz chodzi mi o te pioruny kuliste i sputnika to jesteś nie mniejszy fenomen od powyższej sprawy.Faktycznie jak zalecał Ryś tylko robić zdjęcia i filmować.Czemu jeszcze nie podzieliłeś się taką inwazją zjawisk niewyjaśnionych przed nami, może je przyciągasz? ha ha ha :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Tajemnicze światła nad Wrocławiem, 29.08.10
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Re: Tajemnicze światła nad Wrocławiem, 29.08.10
Ostatnio zmieniony pn wrz 13, 2010 6:28 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Faktycznie może tak być warto to sprawdzić w internecie czy nie ma doniesień na ten temat.
[quote name='Orson' post='73414' date='13 wrzesień 2010 - 20:56']Możliwe:D
A na serio, zawsze mi się wydawało, że pioruny kuliste nie są tak rzadkimi zjawiskami. W Polsce średnio raz na cztery miesiące można przeczytać, że piorun wpadł do domu i spowodował zniszczenia, często widuje się je w okolicach Prądnika Czerwonego w Krakowie, warszawskiej Sadybie, w Ustce. Widziałem z Pardałówki z dwa razy piorun kulisty. Nie nazwałbym tego zjawiska epicko rzadkim.[/quote]
[quote name='Orson' post='73414' date='13 wrzesień 2010 - 20:56']Możliwe:D
A na serio, zawsze mi się wydawało, że pioruny kuliste nie są tak rzadkimi zjawiskami. W Polsce średnio raz na cztery miesiące można przeczytać, że piorun wpadł do domu i spowodował zniszczenia, często widuje się je w okolicach Prądnika Czerwonego w Krakowie, warszawskiej Sadybie, w Ustce. Widziałem z Pardałówki z dwa razy piorun kulisty. Nie nazwałbym tego zjawiska epicko rzadkim.[/quote]
Ostatnio zmieniony pn wrz 13, 2010 8:13 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote name='Orson' post='73407' date='13 wrzesień 2010 - 22:18']Niby nie zna, a niby zna, jeśli chodzi o pioruny kuliste. No ok, mogę spróbować zrobić zdjęcie kolejnym razem:).[/quote]
Tylko nie sputnika :lol:a może Ci się przewidziało, miałeś zmęczenie wzroku :lol:
Tylko nie sputnika :lol:a może Ci się przewidziało, miałeś zmęczenie wzroku :lol: