Manga, Anime

Listy forumowiczów i czytelników. Podziel się swoim niezwykłym przeżyciem!
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Re: Manga, Anime

Post autor: Aylinn »

Przyznawaj mu rację we wszystkim, co mówi.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Sandra
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Sandra »

Widać że stracił kontakt z rzeczywistością i utożsamia się z bohaterami filmów, a to sygnał, że źle się z nim dzieje.

Według mnie wypadałoby mu uzmysłowić, że "odlatuje" i ściągnąć go na ziemie do realnej rzeczywistości. ,
Pustak
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Pustak »

Wiem, ze jak zaczne mu narzucac moje poglady i co otym mysle to mnie napewno nie poslucha, jakby byl ktos dorosl;y obeznany to jego moze by sie posluchal. Wiadomo, strasza osoba, madrzejsza (przewaznie) itd. Ale nie wiem czy to przez gry czy jak, Mowil ze o tym jego znamieniu na rece i tym kim jest "naprawde" powiedzial mu jakis koles ktory naprwde byl "smiercia" ( tak dobrze czytacie, szkielet z kosa) , tak samo bylo z jego przyjaciolmi. Ale ten koles przeszedl na druga strone ( teraz jest tym zlym) i chce zabic ich dusze.
do.be.love.
Awatar użytkownika
Darth_Luk
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Darth_Luk »

Masz ubaw po pachy i jeszcze narzekasz?

Ale skoro chcesz go wyrwać z tego jego urojonego świata, to wypróbuj to:

Łapiesz delikwenta za ramiona( tylko tak by ci się nie wyrwał) trzęsiesz nim i wrzeszczysz "PRZESTAŃ BO ZACHOWUJESZ SIĘ JAK KRETYN!"

Lecz tutaj pojawia się małe prawdopodobieństwo że on stanie się twym dozgonnym wrogiem. :D
Doświadczenie to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś.
Na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści,
a na sznurze obok gaci będą wisieć eurokraci.

banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników.

W normalnych czasach ze złem walczyło by dobro, ale my żyjemy w takich gdzie zło musi zostać zwalczone przez większe zło.

Dyktatury dzielą się na dobre i złe. Demokracja jest zawsze głupia.
Maxi23
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Maxi23 »

A moze to dobrze jak mysli ze musi pokonac szatana chociaz bd dobrym czlowiekiem:) chyba ze sie zachowuje zupelnie inaczej niz chce.A chodzi on jakos inaczej ubrany albo sie zachowuje jakos inaczej niz inni?
[indent]
Mt 10, 34-36

" 34 Nie sądźcie, że przyszedłem pokój przynieść na ziemię. Nie przyszedłem przynieść pokoju, ale miecz. 35 Bo przyszedłem poróżnić syna z jego ojcem, córkę z matką, synową z teściową; 36 i będą nieprzyjaciółmi człowieka jego domownicy. "
[/indent][right]

[/right]
Pustak
Infrzak
Kontakt:

Post autor: Pustak »

Normalnie ? Slucha ostrego metalu, uwielbia smoki ( podobno ma ich kilka na innej "planszy" jak on to mowi) jest negatywnie nastawiony na kazdego kto zwraca mu uwage.

I nie sadze ze jesli ktos jest tak nerwowy i agresywny jak on, sciaga energie i w ten sposob chce zabic szatana, O ile mozna zabic demona, najwyzej wyslac w inny wymiar...
do.be.love.
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

A co jest złego w słuchaniu ostrego metalu? A smoki też lubię, Batmany też... chociaż nie, Batmanów nie, wolę X-menów. :P

Ja też bym była nastawiona negatywnie na każdego, kto zwracałby mi uwagę jakiej muzy słucham i że lubię komiksy. Nikomu krzywdy tym nie robię i podejrzewam, że twój kumpel też nie, więc nie ma się o co czepiać i panikować.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
ODPOWIEDZ

Wróć do „RELACJE I HISTORIE CZYTELNIKÓW”