UFO, inna rzeczywistość i LSD

Ufologia, badania, obcy, kontakt i inne kontrowersyjne tematy.
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: UFO, inna rzeczywistość i LSD

Post autor: danut »

Tego typu doznania, czy nawet te mistyczne moga miec zastosowanie w psychoanalizie, są niesamowicie pomocne.Moje Pantanal nie sa skomplikowane i w tym łatwośc z poradzeniem sobie z nimi..Znaczą co znaczą, wyraźny odbiór, nie ma symboli..Nad egzorcyzmami trzeba się zastanowic, to popieram, nie wiem tylko czy zwróciłeś uwage, ze mnie nie dotyczyły one tutaj, to działo się gdzieś poza ta rzeczywistością, tu prawdopodobnie ksiądz nawet mnie nie zauważył..Anneliese to bardzo trudny przypadek, zwichrowana psychika w zetknieciu z niewiadomym, przekształcanie na swoja wiarę, dlatego wchodzi tam, gdzie nie powinna, ale tu tylu mądrych juz myslało i nie wymyslili..
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

Mnie też ksiądz nawet nie zauważył :rolleyes: oprócz jednego Jezuity, co to citosolu uzywał :lol: Danut jestes Wielka..., pozdrawiam
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Właśnie, że mała jestem, raczej niska-to i dlatego..:). :)
Awatar użytkownika
danut
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Można tak pomyslec o przypadku Anneliese zwichrowanie rzeczywistości przez wmieszanie w nią obcej inteligencji, już brak połaczeń tylko ze swoją wielowymiarową. Obcego ja i niekoniecznie demona..tam zdaje się było ich kilku, od kogo przejęła ich części..
Ostatnio zmieniony pn paź 11, 2010 12:04 pm przez danut, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Arek 1973
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Arek 1973 »

Może przyoadek Annelise miał coś wspólnego z chorobą?, mianowicie wieloraką osobowością?
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"

<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
ODPOWIEDZ

Wróć do „UFOLOGIA I INNE ZAGADNIENIA”