Ja też miałam coś bardzo podobnego.
Oto moja relacja tego wydarzenia.
Smacznie sobie spałam. Pisałam już gdzies o moim psie, który czasami lubi sobie w nocy wyjść ze swojej budki i położyć się na wersalce obok. Czasami spryciarz podnosi nosem kołdrę i wczołguje sie pod nią cichaczem. Potem czasami wraca znowu do swojej budki.
Tej nocy mój psiak zasypiał na wersalce ze mną, leżąc jak się to potocznie mówi ,,w nogach" Obudziłam się w środku nocy właściwie nie wiedząc dlaczego.... Wiem jedno - byłam całkowicie wybudzona i świadoma. Poczułam coś leżące obok mnie pod kołdrą
Zupełnie mnie to nie zdziwiło. No jasne, to zapewne mój spryciarz zmienił miejsce wylegiwania się... pomyślałam sobie i postanowiłam przewrócić się na drugi bok.
I kiedy się poruszyłam stała się dziwna rzecz! Bo oto to coś co leżało obok przytulone dało nura i bardzo szybko jakby w panice uciekało poruszając się cały czas pod kołdrą tak,że widziałam i czułam jak kołdra się unosi nad uciekającym stworzeniem
Owe coś dobiegło do mojego kolana i...... ślad po nim zaginął
Kołdra opadła na wersalkę... w dalszym ciągu myślałam,że to mój pies.
Ale dlaczego nie słyszę jak zeskoczył z wersalki... jak się przeciąga? Powoli dociera do mnie,że mój pies nigdy w taki sposób sie nie zachowuje... Lekko się zdenerwowałm
W tej chwili usłyszałam,że mój pies właśnie sięobudził w swojej budce i wychodzi z niej... No i teraz to mi sie włosy same postawiły na głowie!
Zrozumiałam,że to na wersalce to ni był mój psiak
Co to było? Żeby to kropka wiedziałato by wam powiedziała.
Na wszelki wypadek wyskoczyłam z łóżka jak z procy po wodę święconą!!! Tak właśnie!
Ostre to było święcenie... A potem modlitwa.... i spokojniutki sen do rana
Co to było? Ja nie wiem, a wy? Znam zagrywki mojego psa... I jeśli ktos mi będzie wciskał kit,że to mój pies to pięknie dziękuję.
Przezycie mojej siostry ciotecznej
Re: Przezycie mojej siostry ciotecznej
To zalezy od miejsca zamieszkaia. Moi znajomi z okolicy Ostroleki mowia siostra ( od strony ciotki) a znowu moj strony ( podkarpacie kuzynka). Nie ktorzy niezle mnie dziwli mowiac ze maja po 15 siostr
( w tym 2 rodzenstwo)[quote name='Alyna' post='77966' date='20 grudzień 2010 - 16:56']To mówcie, że kuzynka, a nie siostra ciotki ze strony matki czy coś.
[/quote]

Ostatnio zmieniony wt gru 21, 2010 3:11 am przez Pustak, łącznie zmieniany 1 raz.
do.be.love.