Tajemniczy błysk i "missing time"?
Re: Tajemniczy błysk i "missing time"?
ucisk na nerw w odcinku lędźwiowym może powodować urojenia? Urojeń nie powodują uciski na nerw w kręgosłupie.
szybszy od tych , którzy nie chcą nam o czymś powiedzieć... i zrobią wszystko by sprawy nie było
[quote name='Orson' post='80549' date='30 styczeń 2011 - 19:25']Może powodować zaburzenia wzroku, problemy z oddawaniem moczu, czy ,,wydymanie" się brzucha.[/quote] - zaburzenia wzroku to tylko na odcinku szyjnym, żadnym innym.
Poza tym to się działo 2005/2006 rok, a kręgosłup to był 2009 rok więc jednak nie pasuje to.

Ostatnio zmieniony ndz sty 30, 2011 5:42 pm przez Mortis, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie było schorzeń, wypadło jądro miażdżyste.
A to nie ma kompletnie ale to kompletnie nic wspólnego z stanem psychicznym.

A to nie ma kompletnie ale to kompletnie nic wspólnego z stanem psychicznym.

Mortis daruj sobie tych ''doktorków'' którzy od A do Z wymyślają Ci choroby jak Orson to jest na tyle śmieszne że boki zrywam, ludzie Cię diagnozuja na odległość jak znani lekarze
nic tylko pogratulować ''wiedzy'' Podałem Ci maila jak chcesz to pisz jak na razie nie wiem co o tym sądzić a tym samym Ciebie oceniać !

- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
A to nam się ciekawa sprawa trafiła na forum.Sporo wiemy ale nigdy to nie zastąpi bezpośredniego kontaktu z potencjalnym świadkiem.Internet pełen jest zgrywusów którzy piszą paranoidalne historie i mącą nam w głowach dla zabawy.Czas pokaże jakie są naszego gościa intencje na forum.... ;)Przydała by się osławiona kobieca intuicja albo inny szósty zmysł he he
Ostatnio zmieniony ndz sty 30, 2011 8:14 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Mogę się podpiąć pod wykrywacz kłamstw.

Hmm... porobię fotki pól które mnie otaczają i kilku ciekawych miejsc, ale to trochę zajmie,.. chyba mamy czas, prawda?
No i kilka miejsc - gleboko w lesie np kiedys znalazlem z kolega upuszczone domki zrujnowane, nikt w okolicy nie wie ze tam kiedykolwiek cos bylo, mam znajomych w policji to popytalem - i o itnieniu tego miejsca tez nikt nie wie, a my znalezlismy to przypadkiem ....
Wywlekam wszystko co wiem, bo tak wlasciwie to nie wiem co jest ważne i istotne a co nie
Więc przepraszam za natłok informacji ...

Hmm... porobię fotki pól które mnie otaczają i kilku ciekawych miejsc, ale to trochę zajmie,.. chyba mamy czas, prawda?

No i kilka miejsc - gleboko w lesie np kiedys znalazlem z kolega upuszczone domki zrujnowane, nikt w okolicy nie wie ze tam kiedykolwiek cos bylo, mam znajomych w policji to popytalem - i o itnieniu tego miejsca tez nikt nie wie, a my znalezlismy to przypadkiem ....

Wywlekam wszystko co wiem, bo tak wlasciwie to nie wiem co jest ważne i istotne a co nie

Więc przepraszam za natłok informacji ...