"Matka obca" w Fatimie
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
Re: "Matka obca" w Fatimie
Nie jestem zbyt religijna, co nieraz podkreślałam, ale.., ale temat poświecenia Rosji szczególnie mnie zainteresował. I to nie teraz, tylko kilkanaście lat wczesniej.Drodzy Panowie, nie tylko Ojcowie Rzymu znali drugie dno tej tajemnicy. Znali ja również Ojcowie zza oceanu i cóz więcej? Chwała Michałowi g.
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
No a ja czekam na dokładne przedstawienie tych jego pogladów, co było obiecanym tutaj przedstawic, a jak narazie mamy tylko same wstępy...
więc co komentowac..?

[quote name='danut' post='82692' date='18 marzec 2011 - 19:35']No a ja czekam na dokładne przedstawienie tych jego pogladów, co było obiecanym tutaj przedstawic, a jak narazie mamy tylko same wstępy...
więc co komentowac..?[/quote]
Czego chcieć więcej poza przeczytaniem wywiadu?
Po prostu przeczytać książki autora 

Czego chcieć więcej poza przeczytaniem wywiadu?

To się wie, ale ktos tu przeczytał i miał nam ja opowiedziec, to dla leniwych przeciez wyręka.. 

[quote name='danut' post='82697' date='18 marzec 2011 - 19:50']To się wie, ale ktos tu przeczytał i miał nam ja opowiedziec, to dla leniwych przeciez wyręka..
[/quote]
Za jakiś czas opublikujemy artykuł ale to trochę potrwa bo wymaga wiele pracy. Niemniej nie wyczerpie on oczywiście całości 3 książek

Za jakiś czas opublikujemy artykuł ale to trochę potrwa bo wymaga wiele pracy. Niemniej nie wyczerpie on oczywiście całości 3 książek

Zaczekamy, na razie nie ma rewelacji..
Za jakiś czas opublikujemy artykuł poświęcony bardzo ciekawej kwestii, o której wspominaliśmy na początku, a mianowicie "przepowiedniom przedfatimskim". Ale sprawa jest tak złożona, że należałoby przepisać trylogię Fernandesa, aby przedstawić całość tej problematyki...
Odwiedź witrynę Nieznanego Świata (nieznanyswiat.pl) oraz Księgarni NŚ (nieznany.pl)
- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
To moze profesor pozwoli wkleić jakieś większe kawałki ze swojej trylogii, jesli zalezy mu na opinii Polaków i zbadaniu ich poglądów?
bo chyba mam wiele do powiedzenia (oczywiście własnych przemysleń).
bo chyba mam wiele do powiedzenia (oczywiście własnych przemysleń).
Też bym miała takie, a i nawet mam i niźle sie trudzę aby je przedstawic.. 

- Katarzyna_1
- Homo Infranius Alfa
- Kontakt:
Tak więc czekamy z nierpliwością na c.d. i wtedy pogadamy...