Rzeszów: Polska stolica UFO

Relacje, zdjęcia i doniesienia z kraju.
Awatar użytkownika
Newsman
Weteran Infranin
Kontakt:

Rzeszów: Polska stolica UFO

Post autor: Newsman »

- czyli historia obserwacji niezidentyfikowanych obiektów latających nad stolicą Podkarpacia. Przez ostatnie kilkadziesiąt lat nad Rzeszowem i w jego okolicach odnotowano szereg relacji dotyczących spotkań z obiektami UFO. Pierwsza pochodzi z II Wojny Światowej, kiedy w okolicach Czudca zaobserwowano przedziwny kulisty obiekt. Przez szereg kolejnych lat w okolicach Rzeszowa obserwowano latające kule, spodki i trójkąty, a część z nich udało się uchwycić na filmie lub fotografiach. Ostatnie lata przyniosły również wiele intrygujących przypadków, a wśród nich dwa filmy z UFO oraz przypadek, w którym niezwykły obiekt zawisnął nad kościołem. Ale to nie wszystko. Okazuje się bowiem, że na mapie ufologicznej stolicy Polski znajdują się dwa szczególne punkty: osiedla Nowe Miasto i Baranówka…

więcej...
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Re: Rzeszów: Polska stolica UFO

Post autor: azor »

Ten fragment pochodzi z mojej przyszłej książki która może dzięki pomocy INFRA ukaże się na rynku -dodam, że obserwacji UFO znad Rzeszowa mam znacznie więcej ale o tym wszystko w mojej pracy ;)
Awatar użytkownika
arek
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: arek »

zawsze lepiej tak niż napisac ,że u schyłku życia zamknął sie w sobie i żył we własnym śwecie.

ale i tak jest to żałosne
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
Awatar użytkownika
PASTOR
Infranin
Kontakt:

Post autor: PASTOR »

Na miesjscu rodziny Śp. Zbigniewa wytoczył bym mu proces!. No on sobie jaja robi, niedługo go czeka los Stasia. B
[left][indent] [/indent][/left]
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Bardzo ciekawa i intrygująca historia, ja tylko przypominam, że to jest temat o UFO nad Rzeszowem a nie o smutnych panach i ich filmikach.
Awatar użytkownika
azor
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: azor »

[quote name='RysiekINFRA' post='85213' date='03 czerwiec 2011 - 15:42']Bardzo ciekawa i intrygująca historia, ja tylko przypominam, że to jest temat o UFO nad Rzeszowem a nie o smutnych panach i ich filmikach.[/quote]

Dokładnie Panowie jak macie coś do zaproponowania w temacie UFO - Rzeszów to piszcie a nie mieszajcie spraw mizernego czy innego psychola do tego tematu to moja prośba ;) Szykuje się reportaż na ten temat w gazecie Nowiny wstępnie jestem ugadamy z redaktorką myślę, że zaowocuje to jak zawsze zgłoszeniami od Czytelników.
dino_24
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: dino_24 »

Dzisiaj , kiedy socjologa i ''guru'' polskiego UFO-maniactwa zabrakło , każdy się chce

''podpiąć'' pod śp. Pana Zbyszka .

Mam pytanie :

- Czy Mizera i ''sławojkowy'' Bernatowicz znali socjologa Blanię , chyba nie .

- Czy byli choć raz pod ''77'' w ŁODZI gdzie dość często przesiadywał Pan Zbyszek , chyba nie ,

osobiście ich nie widziałem .

To ''olać'' tych Franków Kapiszonów i innych ''szambo-nurków''.
Ostatnio zmieniony pt cze 03, 2011 8:09 pm przez dino_24, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „OBSERWACJE Z POLSKI”