A na jakich przesłankacvh - racjonalisto - myslisz ,że IMiGW przewiduje pogodę ? Ciśnienie atmosferyczne określające stukturę warstw powietrza datę prognozy ,zresztą to nie ten temat.
Powiedz raczej co jest na zdjęciu dr Hausa masz inne spostrzeżenia niz moje ?
Niestety ale na zdjęciu h-17 widać jedynie chmurkę ,nie ma drugiego zdjęcia zrobionego w tym samym czasie z Wa-wy i pokazującego ten "obiekt" pod innym kątem ,umozliwiający jakąkolwiek jego bliższą interpretacje .Jeśli zrobisz zdjęcie samolotu od przodu też otrzymasz cos podobnego . Na zdjęciu h-17 widać coś białego rozmytego co wygląda jak chmurka .
Jedyne co mnie rozbraja to stwierdzenie "w obliczu prawa "i to że ta fota jest dowodem na cokolwiek fota ch-17.
Nie deprecjonuje "osiagnięc" h-17 z powodów vendetty tylko ich miernej jakości.
Dziwny obiekt.Warszawa 24 sierpnia 2011
Re: Dziwny obiekt.Warszawa 24 sierpnia 2011
Ostatnio zmieniony sob sie 27, 2011 10:24 am przez arek, łącznie zmieniany 1 raz.
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
Re: Dziwny obiekt.Warszawa 24 sierpnia 2011
Fajnie ,że ch-7 (wielu imion i tożsamości )wypowiedział się, to poprawi jego psyche. Bo tak ciagle sam ze sobą
nie rozumiem faceta ,skoro mu towarzystwo nie odpowiada to po co tu sie kręci ,ma swoje forum ,bloga, czy co tam jeszcze ,stałych przyjaciół (w lusterkach) .Sam też może sobie przytakiwać i przyklaskiwać ,powinien tam być chyba szczęśliwszy ,A tu wiecznie banany zbiera ,co w jego zoo za mało dają do napełnienia brzuszka . Niech poprosi pingwiny z Madagaskaru .
ale spoko 
Może też dopiszesz Racjonalisto o ile stopni pomyliłem się w ocenie temperatury ? - w przypadku filmu kosmitka mniej niz 5 C(róznica mogła byc spowodowana tym że twoje dane nt. temp. są z Warszawy a Kosmitek nagrywał w Zielonej Górze ) w przypadku twojego różnica 0 C czyli 100% zgodność - więc raczej po prostu dokształć sie. Czytałem twoje wypociny o mnie i innych ludziach niekoniecznie zwiazanych z tym portalem ,wiesz co jesteś żałosny jak Toudi z Gumisiów . Z tą różnicą że on jest nawet sympatyczny Ty nie.

nie rozumiem faceta ,skoro mu towarzystwo nie odpowiada to po co tu sie kręci ,ma swoje forum ,bloga, czy co tam jeszcze ,stałych przyjaciół (w lusterkach) .Sam też może sobie przytakiwać i przyklaskiwać ,powinien tam być chyba szczęśliwszy ,A tu wiecznie banany zbiera ,co w jego zoo za mało dają do napełnienia brzuszka . Niech poprosi pingwiny z Madagaskaru .

Może też dopiszesz Racjonalisto o ile stopni pomyliłem się w ocenie temperatury ? - w przypadku filmu kosmitka mniej niz 5 C(róznica mogła byc spowodowana tym że twoje dane nt. temp. są z Warszawy a Kosmitek nagrywał w Zielonej Górze ) w przypadku twojego różnica 0 C czyli 100% zgodność - więc raczej po prostu dokształć sie. Czytałem twoje wypociny o mnie i innych ludziach niekoniecznie zwiazanych z tym portalem ,wiesz co jesteś żałosny jak Toudi z Gumisiów . Z tą różnicą że on jest nawet sympatyczny Ty nie.
Ostatnio zmieniony pn sie 29, 2011 7:56 am przez arek, łącznie zmieniany 1 raz.
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>