Nautilki
Re: Nautilki
[quote name='Yan_Volskee' post='88819' date='05 wrzesień 2011 - 17:46']A teraz pytanie do tych, którzy nie znają się tak dobrze na zjawiskach para-, jak redaktorzy Nautilusa: Jaki zapach świadczy o tym, że miejsce jest nawiedzone?[/quote]
Stawiałbym na zapach siarki!
Stawiałbym na zapach siarki!
Taki tekst można przeczytać na stronie F.N. normalnie bardzo ciekawe więcej niemalże rewelacyne zgłoszenie obserwacji .Tylko czy F.N. jest w tym momencie wiarygodna ? Dwie młode osoby ,na pewno 2 tel/ komórkowe i żadnego zdjęcia czy filmu ? nie wiem ale czy z odległości 100m mozna zobaczyć spawy ? Brak też bliższego opisu obiektu.Wydarzenie miało miejsce 6 września 2011 r. Dwoje młodych ludzi (dziewczyna i chłopak) jechali samochodem z Bydgoszczy przez Inowrocław. Około godz. 20.20 w okolicy Radziejowa zobaczyli na niebie coś, co początkowo uznali za samolot lub śmigłowiec, ale to coś nie leciało 'normalnie'. Obiekt był wielkości ok. 3 domów. Znajdował się na wysokości 30 m od wierzchołkow drzew. w momencie najwiekszego zbliżenia do świadków był w odległości ok. 100 m. Był swiecący, ze srebrnego materiału. Od spodu miał spawy i tuleję jakby z silnikiem. Na oczach świadków srebrny kolor zaczął zanikać. Naszła jakaś chmura (powłoka maskująca).Pojazd leciał bez dźwięku, prostopadle do samochodu, po prawej stronie
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
News na ich forum:
Wygląda na to, że fachowcy z Nautilusa nie spotkali się z prędkością fazową i z mniejszymi od 1 współczynnikami załamania... Impuls opuścił komorę, zanim się w niej znalazł... Co za bełkot. I pomyśleć, że parę lat temu czytałem tę stronę.
[ external image ] Naukowcom ostatecznie udało się przekroczyć prędkość światła, sprawiając, że pojedynczy impuls świetlny podróżował setki razy szybciej niż powinien normalnie. Impuls przemieszczał się tak szybko, że opuścił specjalnie przygotowaną komorę zanim w ogóle w całości się w niej znalazł. Eksperyment jest pierwszym w historii dowodem na to, że prędkość światła można przekroczyć.
Wygląda na to, że fachowcy z Nautilusa nie spotkali się z prędkością fazową i z mniejszymi od 1 współczynnikami załamania... Impuls opuścił komorę, zanim się w niej znalazł... Co za bełkot. I pomyśleć, że parę lat temu czytałem tę stronę.
Czego się spodziewać po portalu z newsami pokroju:
Zobaczyć własne plecy - czy to możliwe? Jackowski: "Przewidziałem to!"
Zobaczyć własne plecy - czy to możliwe? Jackowski: "Przewidziałem to!"
- treść artukułuStefan Gwiazda mieszkał w miejscowości Wykrot nieopodal Lublina. Twierdził, że przeżył objawienie, które odmieniło jego życie. Od tej pory miał także podobno stygmaty, czyli krwawiące rany w miejscach, w które identyczne rany miał Chrystus.
-komentarz jednego z internautów :
Wsie Wykrot i Gadomskie, na granicy których działy się te wydarzenia z p. Gwiazdą, leżą około trzydziestu kilku km na płn.-zach. od Ostrołęki (Lublin leży zupełnie gdzie indziej). Już po raz kolejny zrobiliście małą pomyłkę w tytule. Choć mam tylko kilkanaście km do tego miejsca, nigdy tam nie byłem... Jeśli kogoś interesuje można znaleźć w internecie i odsłuchać archiwalną audycję "Nautilusa Radia Zet" pt. "Stygmaty", poświęconą w dużej mierze osobie pana Stefana Gwiazdy
cóż komu tu wierzyć

W odpowiedzi na zadanie pytanie:
Siarka jest już przestarzała, zapewne chodzi o zapach zgniłego mięsa.
Znalazłem ostatnio taki filmik, o "stacji" zdalnie nagrywającej obiekty na niebie w Norwegii.
<iframe width="420" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/rzI3s7V5DKU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Kiedy sobie pomyślę ile N. wyrzuca kasy w BŁOTO (kupując przykładowo łaziki), zamiast zainwestować w taką (banalną) konstrukcję, to robi mi się przykro.
Siarka jest już przestarzała, zapewne chodzi o zapach zgniłego mięsa.
Znalazłem ostatnio taki filmik, o "stacji" zdalnie nagrywającej obiekty na niebie w Norwegii.
<iframe width="420" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/rzI3s7V5DKU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Kiedy sobie pomyślę ile N. wyrzuca kasy w BŁOTO (kupując przykładowo łaziki), zamiast zainwestować w taką (banalną) konstrukcję, to robi mi się przykro.
"Badzcie sceptykami... ale miejcie tez otwarte umysly"
"...nasza Polsko mała - Idź pod prąd !"
Jasne, że to garstka osób. Pieniądze zarabiają inaczej: w zakładce "o nas" masz numer konta. Fundację można wspomóc, Wszystko o czym piszesz jest prawdą. Zauważ, że od takich naiwnych ludzi łatwiej wyciągnąć kasę, tłumacząc to szczytnymi celami i potrzebą zakupienia sprzętu.
... i faktycznie na sprzęt jakaś część dochodu jest wydawana. Z tego co pamiętam między innymi trzy takie oto pojazdy (poszukam jeszcze dla pewności):
[ external image ]
Nieśmiało "strzelę", że nie mają zbyt dużej przydatności w "akcji". Takich przykładów jest więcej. Dlatego zasugerowałem tutaj, że owe pieniążki można by przeznaczyć, na tak prostą konstrukcję jak ta z Norwegii. Pomysł banalnie prosty i ciekawy moim zdaniem.
... i faktycznie na sprzęt jakaś część dochodu jest wydawana. Z tego co pamiętam między innymi trzy takie oto pojazdy (poszukam jeszcze dla pewności):
[ external image ]
Nieśmiało "strzelę", że nie mają zbyt dużej przydatności w "akcji". Takich przykładów jest więcej. Dlatego zasugerowałem tutaj, że owe pieniążki można by przeznaczyć, na tak prostą konstrukcję jak ta z Norwegii. Pomysł banalnie prosty i ciekawy moim zdaniem.
"Badzcie sceptykami... ale miejcie tez otwarte umysly"
Ej tam to reklama ,a zdobycie sprzętu nie jest jakieś super wielkie nikt nie robi im tego na zamówienie . Fundacja natomiast może pozyskiwać środki z darowizn a darczyńcza może sobie odpisać to od podatku . Podobnie ma sie to ze stowarzyszeniami ,moga one pozyskiwać nawet środki unijne na swe prace .
dla zdrowo myślącego człowieka wystarczy 15 minut i połapie się jaki pozom prezentują .Skrzyżowanie Super Ekspresu i FAKTU tyle ,że w internecie .Zreszta zobaczcie Wieś koło Lublina - tak ale to koło ma prawie 300km![]:-> ]:->](./images/smilies/muahaha.gif)
Zdany tez byłyby tylko notką ,gdyby nie zabrał sie za to Nowicki. On tam jeździł ,rozmawiał ze świadkami, redaktorami Faktu.
dla zdrowo myślącego człowieka wystarczy 15 minut i połapie się jaki pozom prezentują .Skrzyżowanie Super Ekspresu i FAKTU tyle ,że w internecie .Zreszta zobaczcie Wieś koło Lublina - tak ale to koło ma prawie 300km
![]:-> ]:->](./images/smilies/muahaha.gif)
Zdany tez byłyby tylko notką ,gdyby nie zabrał sie za to Nowicki. On tam jeździł ,rozmawiał ze świadkami, redaktorami Faktu.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 11, 2011 4:20 pm przez arek, łącznie zmieniany 1 raz.
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
Zwierzęta mówią ludzkim głosem a kiedy NAUTILIUS przemówi ludzkim głosem, w wigilię?

Ostatnio zmieniony pt wrz 23, 2011 3:22 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Na ostatnim (piątkowym) czacie obiecałem Dafiemu ,że pokażę mu dlaczego uważam że miski ze Zdanów są sklejone taśmą .Zrobiłem powtórkę ,skleiłem miski zamieszczam film ,może później zrobię zdjęcia z filmu i porównam z "obiektem" .Jak na razie zdecydowanie obalam twierdzenie R.B. że niemozliwe jest wypolerowanie aluminium do poziomu lustra ,nie musi być to aluminium wystarczą stalowe miski .<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/7CO0yaxHW88" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
zawsze też mozna sobie zrobić stop-klatkę

zawsze też mozna sobie zrobić stop-klatkę

Ostatnio zmieniony pn gru 26, 2011 2:52 pm przez arek, łącznie zmieniany 1 raz.