I uratowali ziemie !!!!
SAMUEL:
Płaczący grzyb… gdybyście widzieli jak istoty światła, jak anioły zasiadały na czubku wulkanu, zrozumielibyście jaka jest miłość bezwarunkowa tych istot do was, do ludzi. Zostało to uśpione z waszą pomocą, z pomocą waszej energii. Sam Egipt, sama Ceremonia, to co odbywało się na waszej planecie, było małym procentem tego, co działo się u góry. Słusznie to nazwałeś Andrzeju – konfrontacja dobra, ze złem. Udało wam się… udało wam się „przekręcić klucz“, wpuścić światło na waszą Ziemię. Ciemna strona nadal jest aktywna, ale te wybuchy będą krótkie. Tak, możecie tak interpretować, że wiele zdarzeń się nie potwierdziło, a ja powiem wam, że powinniście za to dziękować.
SAMUEL:
Andrzeju, Ania z wami zostanie – tak jak mówiłem na początku – przez 10 lat, ale ona też ma inne zadania, będzie pomagać ludziom. Do niej należała decyzja, o której sama wam powie. Pytasz o kolejne „kanały“? Musicie być bardzo czujni i oni przyjdą dokładnie tą drogą, jaką przyszła do was Ania. Zresztą – ta dziewczyna leżąca na łóżku, pomoże wam w tym. Nie ma czasu na czekanie, na kolejne trzy… pięć lat. Wszystko będzie się odbywać szybciej. Nie tylko ja, Samuel, będę was prowadził w tej Misji.
Niekonsekwencja skoro już wczesniej mówił o 10 latach to bzdura było przestrzeganie ludzi przed rokiem 2012
a żeby nie mieszac z dobrymi bytami tj.oddac Enkego i Samuela Lucyferce trzeba nowego wiec :
Ania zostaje w waszej Fundacji, ale w późniejszym czasie będzie was kierować przez nią również Izyda.
a tak by nie bylo smutno i beznadziejnie
ANDRZEJ:
Samuelu, co masz na myśli, że „piaski zaczną się przesuwać“? Czy to ma być trzęsienie ziemi w Egipcie? O co tu chodzi?
SAMUEL:
Energia rzeki… rzeka energii płynąca pod piaskami w obrębie Piramid, bardzo mocno się „gotuje“. Piaski zaczną się rozsuwać. Tunele same się zamanifestują. Dla was ludzi, na umysły wasze, ludzkie jest to nie do przyjęcia, ale taka jest kolej. Trzęsienie ziemi – nie tragizujcie aż tak. Słucham.
ANDRZEJ:
Samuelu, co powinniśmy zrobić, żeby nasza Fundacja polska mogła dalej normalnie funkcjonować? Ostatnie wydarzenia osłabiły nasz budżet, a bez tego niestety nie możemy podejmować dalszych działań.
SAMUEL:
Wszystkie odpowiedzi chcielibyście dzisiaj a ja, Samuel, twardo będę upierał się abyście poczekali do końca tego roku. Wy to wszystko macie prowadzić w połączeniu z innymi organizacjami. Musicie wydobyć tą wiedzę – to jest ten czas. Nie poddawajcie się. Nikt z was nie może się poddawać. Słucham.
całośc cytatów pochodzi z 22 sesji chelingowej z p.Anną , polecam poczytac całosc
link