[quote name='Konstantina' post='96506' date='19 kwiecień 2012 - 08:18']Te kuriozalne snucie przypuszczeń, że UFO w 100% to technologia wojskowa przypomina mi to, jak zachowywali się i myśleli ufologowie 20-30 lat temu.[/quote]
Nikt niczego takiego nie powiedział ani nawet nie zasugerował.
Przedstawiłem Delmosowi swoje przypuszczenia co do stosunku armii do zwykłych ludzi w kontekście NOLi ich produkcji.
I napisałem tylko, że na dobrą sprawę w większości przypadków nie wiemy czy mamy do czynienia z UFO należącym do obcych czy do wojska.(zwłaszcza CE-1, NL, generalnie te obserwacje gdzie obiekt nie ma wpływu na otoczenie)
Oczywiście są takie przypadki, które jak najbardziej wskazują na obce pochodzenie tych obiektów, niemniej jednak jakiś procent (moze nawet 50%) obserwacji to różne tajne projekty, o których może dowiemy się za 10-15 lat, a moze nigdy.
Na szczęście zdarzają się czasem prawdziwe rodzynki zarówno w kwestii rejestracji filmowych czy bliskich spotkań (jak np w latach 80-tych w Polsce) kiedy nie ma najmniejszych wątpliwości co do pochodzenia obiektów