Reptilianie - kim sa?
-
- Full Active
- Kontakt:
Re: Reptilianie - kim sa?
Wiem że tak jest my se tak wymyślamy i nazywamy ich po naszemu i z tego raczej wynika, że wszyscy kontaktowcy zmyślają.
PS: Mam wielką prośbę. Jeżeli ma ktoś link z reklamą Ikei o astronaucie towarziszu kaszlowie ale oryginalną co leci w telewizji to bardzo proszę o padanie. Z góry dzięki dam plusika.
PS: Mam wielką prośbę. Jeżeli ma ktoś link z reklamą Ikei o astronaucie towarziszu kaszlowie ale oryginalną co leci w telewizji to bardzo proszę o padanie. Z góry dzięki dam plusika.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
[quote name='spacemaster92' post='61437' date='czw, 17 wrz 2009 - 00:06']Wiem że tak jest my se tak wymyślamy i nazywamy ich po naszemu i z tego raczej wynika, że wszyscy kontaktowcy zmyślają.
PS: Mam wielką prośbę. Jeżeli ma ktoś link z reklamą Ikei o astronaucie towarziszu kaszlowie ale oryginalną co leci w telewizji to bardzo proszę o padanie. Z góry dzięki dam plusika.[/quote]
Ta reklama jest zrobiona na podstawie filmu w 3d gdzie by go obejżeć trzeba mieć okularki 3D
PS: Mam wielką prośbę. Jeżeli ma ktoś link z reklamą Ikei o astronaucie towarziszu kaszlowie ale oryginalną co leci w telewizji to bardzo proszę o padanie. Z góry dzięki dam plusika.[/quote]
Ta reklama jest zrobiona na podstawie filmu w 3d gdzie by go obejżeć trzeba mieć okularki 3D
Polecam inny temat, który zyskał niewiele uwagi:
Czy gdyby dinozaury dotrwały do naszych czasów, to powstałyby z nich istoty inteligentne przypominające ludzi? Poszukując odpowiedzi na to trudne, jak i niezmiernie ciekawe pytanie Dale Russel zwrócił uwagę na fakt, że mózgi niektórych dinozaurów zdały się powiększać z biegiem ewolucji. Tak powstała idea dinozauroida ? istoty przypominającej krzyżówkę człowieka z gadem. Czy jeśli dinozaury przetrwałyby, to czy ich potomkowie zbudowaliby podobną do ludzkiej cywilizację?
Przejdź do artykułu/ Zobacz ten temat na FORUM
Czy gdyby dinozaury dotrwały do naszych czasów, to powstałyby z nich istoty inteligentne przypominające ludzi? Poszukując odpowiedzi na to trudne, jak i niezmiernie ciekawe pytanie Dale Russel zwrócił uwagę na fakt, że mózgi niektórych dinozaurów zdały się powiększać z biegiem ewolucji. Tak powstała idea dinozauroida ? istoty przypominającej krzyżówkę człowieka z gadem. Czy jeśli dinozaury przetrwałyby, to czy ich potomkowie zbudowaliby podobną do ludzkiej cywilizację?
Przejdź do artykułu/ Zobacz ten temat na FORUM
Ostatnio zmieniony ndz wrz 27, 2009 2:42 pm przez Newsman, łącznie zmieniany 1 raz.
Odwiedź witrynę Nieznanego Świata (nieznanyswiat.pl) oraz Księgarni NŚ (nieznany.pl)
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
[quote name='Pantanal' post='61985' date='pon, 28 wrz 2009 - 12:05']...gdyby przez mały zbieg okolicznosci nie doszło do pojawienia się na niej przodków człowieka....[/quote]
Faktycznie przez taki mały zbieg okoliczności możemy przestać istnieć:).Sami tworząc broń nuklearną możemy zmarnować miliony lat ewolucji doprowadzając do samounicestwienia.
Faktycznie przez taki mały zbieg okoliczności możemy przestać istnieć:).Sami tworząc broń nuklearną możemy zmarnować miliony lat ewolucji doprowadzając do samounicestwienia.
Ostatnio zmieniony pn wrz 28, 2009 6:03 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Full Active
- Kontakt:
A wszystko dzięki komu?? Oczywiście Amerykanom. Ja powtarzam zawsze że to oi doprowadzą do unicestwienia naszego gatunku.
Ostatnio zmieniony pn wrz 28, 2009 8:31 pm przez spacemaster92, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
[quote name='UFOWORLDNEWS' post='62011' date='pon, 28 wrz 2009 - 20:03']Faktycznie przez taki mały zbieg okoliczności możemy przestać istnieć:).Sami tworząc broń nuklearną możemy zmarnować miliony lat ewolucji doprowadzając do samounicestwienia.[/quote]
Jakoś mnie by to nie zmartwiło.
Jakoś mnie by to nie zmartwiło.
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
[quote name='Erhion' post='62041' date='wto, 29 wrz 2009 - 20:37']Jakoś mnie by to nie zmartwiło.[/quote]
Faktycznie wcześniej czy później i tak wylądujesz w piachu co masz do stracenia....
Faktycznie wcześniej czy później i tak wylądujesz w piachu co masz do stracenia....
Ostatnio zmieniony wt wrz 29, 2009 5:42 pm przez UFOWORLDNEWS, łącznie zmieniany 1 raz.
Zastanawiałam się czy można znaleźć jakieś potwierdzenie mitów sumeryjskich,a dokładne tego ,że En-ki grzebał ,że się tak brzydko wyrażę
przy naszym DNA.Jak mawiała moja prof.od anatomii(kompletnie nie świadoma opowieści o Reptilanach)"10% ludzi pochodzi od Boga a pozostałe 90%od małpy"
Chodziło jej bowiem o brak w krwi u tych 10%czynnika Rh(ujemny) Wszystkie naczelne na naszej planecie posiadają ów czynnik zwany Rh+(Rhesus)jeżeli czlowiek byłby produktem ewolucji naczelnych to wszyscy ludzie bez wyjątku powinni taki czynnik posiadać w swojej krwi.Przeszukując internet natknęłam się na teorię,że ludzie bez tego czynnika(Rh-) posiadają więcej gadoidalnych cech
oraz ,że brak tego czynnika ewidentnie świadczy o tym iż w przeszłości ktoś znieniał ludzkie DNA.
[quote name='Grzegorz Tarczyński' post='45751' date='czw, 04 gru 2008 - 15:09']a ja uważam , że Jezus byl kosmitą
a nas zasiała inna rasa.[/quote]
może racja bo krew na całunie to ABrh-

[quote name='Grzegorz Tarczyński' post='45751' date='czw, 04 gru 2008 - 15:09']a ja uważam , że Jezus byl kosmitą

może racja bo krew na całunie to ABrh-

[quote name='Pantanal' post='63973' date='pon, 30 lis 2009 - 20:13']Jaką przewagę nad innymi posiadaliby przedstawiciele ów 10%?[/quote]
Nie traktowałabym tego w kategorii przewagi .Jak na razie to u wielu kobiet z Rh ujemnych dochodzi do wytwarzania przeciwciał przeciw własnemu płodowi w przypadku ojca Rh dodatniego.
Nie traktowałabym tego w kategorii przewagi .Jak na razie to u wielu kobiet z Rh ujemnych dochodzi do wytwarzania przeciwciał przeciw własnemu płodowi w przypadku ojca Rh dodatniego.
Z tą jak to nazywasz mutacją to jest dziwnie bo z jednej strony występują konflikty serologiczne jak pisałam wyżej ,a z drugiej ludzie o grupie O rh- są uniwersalnymi dawcami.Znaczy to ,że taką krew można przetoczyć każdemu bez sprawdzania uprzednio zgodności.Naukowcy od dawna usiłują stworzyć syntetyczny odpowiednik O Rh- ale jak na razie nie bardzo im się to udaje.Jest tak ,że Rh- podobno nie daje się klonować.Wyjaśnienia naukowe co do pochodzenia mutacji są dość mgliste ,bo w zasadzie wogóle powinno jej nie być.Jak można wyczytać w necie niestety głównie na anglojęzycznych stronach jest wielu zwolenników teorii,że czynnki ten pochodzi z poza naszego gatunku,więc faktycznie wszystko sprowdza się do ingerencji obcoli
w nasz rozwój.