Więc tak. chodzi mi o debatę pod tytułem roboczym "Duchy, prawda, legendy , mity czy czysta fikcja"
Jestem zdania iż istoty , które nazywamy duchami nie istnieją i potrafię to udowodnić. SA nadal chętni? Czekam na oponenta.
Propozycje debat
-
- Infrzak
- Kontakt:
Re: Propozycje debat
[ external image ]
[ external image ]
"Jestem pieprzonym sceptykiem tak że mnie i tak nie przekonasz o swojej racji."
-
- Infrzak
- Kontakt:
Fajnie oponenta mam. Teraz liczę na to iż osoba zajmująca sie debatami zajmie sie tym szybko i stworzy nam warunki do tak owej.
[ external image ]
[ external image ]
Tak panowie skład sędziowski już praktycznie skompletowany
Zaczynamy jutro, popołudniem. Proszę o potwierdzenie gotowości dyskutantów.
Zaczynamy jutro, popołudniem. Proszę o potwierdzenie gotowości dyskutantów.
-
- Infrzak
- Kontakt:
Jestem jak najbardziej gotowy 

[ external image ]
[ external image ]
Ja jako jeden z sędziów też zgłaszam gotowość bojową do działań w dniu jutrzejszym!
"Fanatyzm religijny to największe zło tego świata"
Oki to skład sędziowski wygląda następująco:
Dreamer
Dariusz_Infra
Wiedźma_Infra
Zakładamy temat i o 15 ruszamy
Dreamer
Dariusz_Infra
Wiedźma_Infra
Zakładamy temat i o 15 ruszamy
Witajcie.
Teraz właśnie jest najbardziej z właściwych czas, kiedy poprzez PORTAL INFRA powinniśmy mówić, ostrzegać ludzi młodych przed realnym zagrożeniem działalności sekt i ich odłamów, które pod płaszczykiem nikomu nie szkodzącej ufologii (choć nie tylko) doprowadzają do wręcz nieprawdopodobnej sytuacji - wciągania młodzieży w swoje szeregi. Robią to w niezwykle atrakcyjny sposób. Proponuję abyśmy wymienili się poglądami na ten temat. Przegadajmy go dogłębnie, może ktoś skorzysta, może kogoś uchronimy przed tym świństwem. Zawsze w takiej chwili przypominam sobie tragedię osobistą, nieżyjącego już niestety pana Marka Grechuty.
Warto?
Pozdrawiam
Teraz właśnie jest najbardziej z właściwych czas, kiedy poprzez PORTAL INFRA powinniśmy mówić, ostrzegać ludzi młodych przed realnym zagrożeniem działalności sekt i ich odłamów, które pod płaszczykiem nikomu nie szkodzącej ufologii (choć nie tylko) doprowadzają do wręcz nieprawdopodobnej sytuacji - wciągania młodzieży w swoje szeregi. Robią to w niezwykle atrakcyjny sposób. Proponuję abyśmy wymienili się poglądami na ten temat. Przegadajmy go dogłębnie, może ktoś skorzysta, może kogoś uchronimy przed tym świństwem. Zawsze w takiej chwili przypominam sobie tragedię osobistą, nieżyjącego już niestety pana Marka Grechuty.
Warto?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn sie 16, 2010 5:37 pm przez xedos, łącznie zmieniany 1 raz.