Tematy Tabu?

spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Re: Tematy Tabu?

Post autor: spacemaster92 »

ja nie mówie że gej ma coś wspólnego z pedofilem ale to jest nienormalne i tyle
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Post autor: Aylinn »

<!--quoteo(post=54848:date=pią, 05 cze 2009 - 19:37:name=spacemaster92)--><div class='quotetop'>CYTAT(spacemaster92 @ pią, 05 cze 2009 - 19:37) <a href="index.php?act=findpost&pid=54848"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->ja nie mówie że gej ma coś wspólnego z pedofilem ale to jest nienormalne i tyle<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

OK, czyli zgadzamy się, że homo i pedofil to nie to samo. A teraz wyjaśnij mi co to znaczy nienormalne. Nie atakuję Cię, po prostu jestem ciekawa dlaczego tak uważasz.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

<!--quoteo(post=54845:date=pią, 05 cze 2009 - 19:18:name=Pantanal)--><div class='quotetop'>CYTAT(Pantanal @ pią, 05 cze 2009 - 19:18) <a href="index.php?act=findpost&pid=54845"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->jesteś niedojrzałym głupkiem.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Tak poza tematem to na przyszłość dobierajcie inne słowa.

A w temacie: wiązanie pedofilii z homoseksualizmem jest zupełnie nie na miejscu.
Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Zit »

<!--quoteo(post=54848:date=pią, 05 cze 2009 - 19:37:name=spacemaster92)--><div class='quotetop'>CYTAT(spacemaster92 @ pią, 05 cze 2009 - 19:37) <a href="index.php?act=findpost&pid=54848"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->ja nie mówie że gej ma coś wspólnego z pedofilem ale to jest nienormalne i tyle<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

A skąd wiesz, że hetero jest normalne? ;)

Z perspektywy geja Ty też jesteś dziwny bo uganiasz się za piersiami xD

Trochę tolerancji
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

<!--quoteo(post=54851:date=pią, 05 cze 2009 - 19:53:name=Zit)--><div class='quotetop'>CYTAT(Zit @ pią, 05 cze 2009 - 19:53) <a href="index.php?act=findpost&pid=54851"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->A skąd wiesz, że hetero jest normalne? ;)

Z perspektywy geja Ty też jesteś dziwny bo uganiasz się za piersiami xD

Trochę tolerancji<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

No, a Ty znowu o piersiach. :P

<!--quoteo(post=54853:date=pią, 05 cze 2009 - 20:19:name=Pantanal)--><div class='quotetop'>CYTAT(Pantanal @ pią, 05 cze 2009 - 20:19) <a href="index.php?act=findpost&pid=54853"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Ha ha ha - dobre porównanie!

Ponadto nie wolno dopuszczać do sytuacji, w której ktoś założy na tym jakże bogatym i ciekawym forum "Kącik Małego Faszysty". Jeśli już ktoś nie lubi danych grup czy nacji, to niech to trzyma w tajemnicy. Trąbienie o tym i chęć walki z nimi to oznaka jakiegoś kompleksu.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Homo tak samo trąbią, że są homo i o tym jak to nie lubią hetero. Nie wszyscy oczywiście, ale wielu. Może stąd też wynika niechęć społeczeństwa, aczkolwiek niestety jesteśmy zacofanym narodem. I cholernie nie chcemy się zmienić.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Awatar użytkownika
Zit
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Post autor: Zit »

@Aylinn - w końcu trzeba czymś głowę zająć, nie? ;)

No niestety, ale Polska jest daleko w tyle w Europejskiej tolerancji :/
[ external image ]

,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem

Timeo Danaos Et Dona Ferentes ;)

**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
Awatar użytkownika
jerry
Infranin
Kontakt:

Post autor: jerry »

Mało kto sobie zdaje z tego sprawe lub wie o tym a nic sobie z tego nie robi ale jako ludzie sami "psujemy" sobie własne kody DNA poprzez "dziwne" łącznie sie młodych, nie dojrzałych kobiet z mężczyznami. Naczynając od młodocianych, na dojżałych po 40 kończąc... to raz. A dwa jeśli chodzi o pedofilie.... niby to choroba ale również można powiedzieć że to kolej rzeczy która nadeszła...

Osobiście natknąłem się u mojej koleżanki na coś takiego w jej domu. Młoda jedynaczka, kończąca dobre liceum...

Tatuś dostał baty za miastem w tyłeczek i wszystko mu z głowy z kumplami wybiliśmy. Po co kastracja czy długo letnie jakiekolwiek leczenie lekarskie?

Choć każdy człowiek i przypadek jest inny ale dziś Tatuś i mamusia dalej są małżeństwem, sprawa nie wyszła na jaw, a nasza koleżanka wyszła za mąż i ma kochanego męża i małego urwiska...

Na szczęście "urazy" odeszły w zapomnienie i nie przeszły w rodzaj patologii a kumpela jest dobrą Panią Doktor po studiach psychiatrii i resocjalizacji. I Całe szczęście.

Pozdrawiam...
Ukryta Tajemnica M. Nighta Shyamalana

(The Buried Secret of M. Night Shyamalan)

"Prawdziwe tajemnice dotrzymują się same"

"Każdy ma swoje tajemnice, życie bez tajemnic byłoby nudne, nieprawdaż?

[ external image ]
matino3
Infranin
Kontakt:

Post autor: matino3 »

<!--quoteo(post=54848:date=pią, 05 cze 2009 - 21:37:name=spacemaster92)--><div class='quotetop'>CYTAT(spacemaster92 @ pią, 05 cze 2009 - 21:37) <a href="index.php?act=findpost&pid=54848"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->ja nie mówie że gej ma coś wspólnego z pedofilem ale to jest nienormalne i tyle<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Mówić na gejów, że są nienormalni to tak samo jak mówić, że czarnoskórzy są nienormalni. To się kupy nie trzyma. Oni się tak samo rodzą gejami, jak ty się rodzisz hetero. Ja jestem osobą otwartą mnie nie rażą takie rzeczy jak homo, bi, murzyni i inni. spacemaster domyślam się, że kiedy włączasz MTV przechodzą Cię ciarki ;)
Ostatnio zmieniony sob cze 06, 2009 6:49 am przez matino3, łącznie zmieniany 1 raz.
:)

Awatar użytkownika
Aylinn
Homo Infranius
Kontakt:

Mnie też przechodzą ciarki jak włączam MTV. Zero muzyki i tylko idioci w idiotycznych programach. ;)

Homoseksualizm nie jest nienormalny. Nikt nikomu krzywdy tym nie robi. Pedofilia z kolei jest zła bo zawsze jedna strona cierpi.
Ostatnio zmieniony sob cze 06, 2009 8:21 am przez Aylinn, łącznie zmieniany 1 raz.
spacemaster92
Full Active
Kontakt:

Post autor: spacemaster92 »

<!--quoteo--><div class='quotetop'>CYTAT</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Trąbienie o tym i chęć walki z nimi to oznaka jakiegoś kompleksu.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Pantanal kompleksów żadnych nie mam, do czarnych, mórzynów (jak kto woli) też nic nie mam bo to jest człowiek jak każdy inny ino z innym kolorem skóry, nawet mnie to denerwóje jak biali kiedyś jak i teraz prześladują ich i chodzą w tych białych "szlafrokach" z kapturami nie pamiętam jak ta organizacja się nazywa. Do gejów za bardzo też nic nie mam ale dla mnie jest to nie normalne jak chłop może to robić z chłopem, ani żadnej przyjemnoście nie ma ani nic, a z kobitką to wiadomo jak jest :D, a z dwoma.... się rozmażyłem. Tak więc nie myślcie że jestem jakimś rasistą i ten wcześniejszy post o założeniu organizacji to nie było na poważnie.
Ostatnio zmieniony sob cze 06, 2009 8:45 am przez spacemaster92, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .

"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"

"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"

Wróć do „ARTYKUŁY SERWISU INFRA”