[quote name='Pantanal' post='53247' date='czw, 14 maj 2009 - 18:00']Osobiście wierzę w reinkarnację. Uważam to za logiczny porządek rzeczy, a właściwie ewolucję świadomości od zawsze towarzyszy mi poczucie tego, że świadomość to coś więcej niż tylko kilkudziesięcioletni twór, który wygasa. Natomiast wolałbym przyznać się do tego, że byłem w poprzednim wcieleniu wołkiem zbożowym lub szympansem niż ss-manem.[/quote]
Akurat co do tego ss-mana tak się składa ze przed śmiercią przyznał się do swego błędu bo osobiście widziałem to w sennej wizji... Ważne że się przyznał... w kolejnych wcieleniach do obecnego byłem zwierzakiem...
REINKARNACJA
Re: REINKARNACJA
Widzimy świat tak, jak widzi go robak, podczas gdy pilnie potrzebujemy widoku z lotu ptaka.
-
- Full Active
- Kontakt:
ja w poprzednim wcieleniu ale nie wiem o ile wcześniejszym byłem legionistą rzymskim
również sny mi to nieraz pokazują

Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
Dziwne że macie taką pewność kim byliście w poprzednim życiu. Przecież sny są różne czasem bardzo realistyczne i nie muszą znaczyć tego , że właśnie byliśmy kiedyś tym czym teraz we śnie. Ja niestety nie mam żadnych przeczuć kim mogłem być. Chociaż czuje dziwny związek z kosmosem, jakbym chciał tam spędzić całe swoje życie. Może kiedyś żyłem na innej planecie
?